VIKI JE KRILA DA IMA BRATANCA DA BI NASLEDILA NOVAC OD BRATA! Samo da vidite kako su je otkrili i šta je onda REKLA
Žena, Foto: Ilustracija, Profimedia

smešno

VIKI JE KRILA DA IMA BRATANCA DA BI NASLEDILA NOVAC OD BRATA! Samo da vidite kako su je otkrili i šta je onda REKLA

- Bez obzira što je ona mislila da novac pripada samo njoj, trebalo je da shvati da je jako važno da se ispoštuje želja njennog preminulog brata - rekao je sudija

Objavljeno:

Viki Medik sakrila je od suda da njen brat ima sina, kako bi nasledila novac od njegovog osiguranja nakon što joj je brat preminuo.

Ona sud u Južnom Tinesajdu u Velikoj Britaniji nije obavestila da njen brat ima sina kada je potraživala oko 56.000 funti odštete zbog njegove smrti.

Žena je kasnije u izjavi za medije greškom spomenula da imaju još jednog brata, ali nijednom nije spomenula da je on imao sina.

Viki je zatim napravila još jednu grešku jer je u telefonskom razgovoru sudiji otkrila da njen brat ima sina, međutim kada je shvatila šta je rekla odmah je spustila slušalicu.

Sudija je bio zatečen ovom izjavom i posle nekoliko dana ponovo je kontaktirao Viki. Ona se tad pravdala da je to velika i glupa laž i da ne postoji nikakav sin i opet spustila slušalicu.

Oni su zatim u njegovom testamentu pročitali da on sav novac ostavlja svojoj sestri, ali zahteva da ona deo novca i penzije isplati njegovom sinu i tada im je bilo jasno da bratanca kog Viki uporno pokušava da sakrije, definitivno postoji, piše Metro.

- Bez obzira što je ona mislila da novac pripada samo njoj, trebalo je da shvati da je jako važno da se ispoštuje želja njennog preminulog brata - rekao je sudija.

Sud se zatim postarao da sin dobije sve što mu po zakonu pripada.

Viki je u međuvremenu osuđena na 14 meseci zatvora, a njena advokatica rekla je sudijama da ona godinama pati od depresije i anksioznosti i da je godinama bila jako vezana za svog brata.

- Ona ima bolesnu kćerku o kojoj konstantno brine, nigde ne radi. Nikada do sada nije pravila probleme i znam da se ovakve stvari više nikada neće ponoviti - rekla je ona.

(Espreso/Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.