STANODAVAC ULAZIO U STAN DOK NIJE BILO STANARKE: To što je radio sa NJENOM POSTELJINOM je ZGRAŽAVAJUĆE! (VIDEO)
Stanodavac tajno ulazi u stan, Foto: Printscreen/TikTok

neverovatno

STANODAVAC ULAZIO U STAN DOK NIJE BILO STANARKE: To što je radio sa NJENOM POSTELJINOM je ZGRAŽAVAJUĆE! (VIDEO)

Jednu kameru je postavila u dnevni boravak, a drugu u spavaću sobu

Objavljeno: 19:15h

Učiteljica Tyisha Macleod živi u unajmljenom stanu u koji je odlučila da postavi nadzorne kamere kako bi mogla videti šta rade njene mačke kada je nema i kako bi imala dokaze ako joj neko provali u stan, piše Večernji.hr.

Jednu je postavila u dnevni boravak, a drugu u spavaću sobu.

Kada je pregledala snimke, imala je šta da vidi. Naime, njen stanodavac je tajno dolazio u stan, iako zna da ona to ne voli, ušao u spavaću sobu i potezom zgrozio mnoge – mirisao je njenu posteljinu!

Vratio je jastuk i pokrivač na mesto, zaputio se prema izlazu, a baš u tom trenutku naišla je prijateljica 24-godišnje stanarke s kojom se dogovorila da će brinuti o mačkama dok je nema.

– Iznenađenoj prijateljici vlasnik stana je rekao da je došao da proveri mačke i dati im hranu – ne znajući da je to njena obaveza.

Macleod je snimke objavila na TikToku i otkrila da je slučaj prijavila policiji. Naglasila je i da će se odseliti prvom prilikom jer ovo nije prvi put da je stanodavac svratio dok je nema, prenosi UNILAD.

@tyishamacleod

Let’s just say, I’ll be moving and getting out of my lease! Like for part 2! #creepy #landlordsfromhell #pt1 #foryoupage #canada????

♬ Oh No - Kreepa

(Espreso / Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.