ODVUKAO JE NAVODNO DEVOJČICU U MORE DOK SE IGRALA NA PLAŽI: Onda joj uradio nešto od čega se NIKAD neće oporaviti!
More, ilustracija, Foto: Rina

UŽAS

ODVUKAO JE NAVODNO DEVOJČICU U MORE DOK SE IGRALA NA PLAŽI: Onda joj uradio nešto od čega se NIKAD neće oporaviti!

Prema izveštaju, mladić je vratio loptu grupi koja se igrača na plaži, a dotičnu devojku je namaio da uđe u more kako bi je nešto pitao....

Objavljeno:

Napadač na plaži Bornmut u Dorsetu navodno je silovao u moru 15-godišnju devojčicu koja je tog dana bila na kupanju, a priliku je iskoristio nakon što joj je lopta odletela blizu njega, navela je policija.

Prema izveštaju, mladić je vratio loptu grupi koja se igrača na plaži, a dotičnu devojku je namaio da uđe u more kako bi je nešto pitao, a kada ju je uvukao dublje u vodu, iskoristio je priliku da je siluje, prenosi Metro.

Incident se dogodio u nedelju oko 15.30 časova u blizini okeanarijuma, a prema navodima detektiva, devojčica je na saslušanju rekla da je u pitanju stranac koji ima 17 godina, a žrtvi je rekao da bi uskoro trebalo da otputuje u Birmingem.

Opisali su ga kao tamnoputog momka, preplanule kože, koji je poreklom verovatno iz Pakistana ili sa Bliskog istoka.

– U toku je potpuna istraga o ovom incidentu, a žrtvi pružamo svu moguću vrstu podrške dok traje istraga. Znam da je tokom incidenta na plaži bilo mnogo ljudi, ali apelujem na one koji znaju nešto više o ovome ili su nešto videli, da ne ćute. Takođe, molim svakog ko je tog dana bio kod okeanarijuma da proveri fotografije i snimke u svojim mobilnim telefonima kako bi se videlo da li je u pozadini slučajno uhvaćeno nešto od značaja za istragu – naveo je Vejn Sejmur iz policije Dorset.

– Ovaj incident je podigao buru i razumljivo je da je građantvo zabrinuto, ali želeli bismo da nam javnost veruje i podsećamo da će službenici policijskog tima vršiti patrole u tom području i da im se mogu obratiti u bilo koje doba.

(Espreso / Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media