NISTE NI SVESNI KOLIKU ULOGU IMA JOD! Kada ovo pročitate, koristićete ga mnogo VIŠE!
Jod, Foto: Profimedia

BORI SE PROTIV VIRUSA

NISTE NI SVESNI KOLIKU ULOGU IMA JOD! Kada ovo pročitate, koristićete ga mnogo VIŠE!

Odavno je poznato da je jod neophodan za pravilno funkcionisanje našeg organizma, ali ono što ne znaju svi, jeste da je jod mineral koji ubija bakterije, viruse i gljivice

Objavljeno:

Endokrinolozi ukazuju da nizak nivo joda može usporiti metabolizam. Hrana se tada skladišti kao masnoća, što dovodi do gojenja. Jod je neophodan za rad štitaste žlezde, koja reguliše metabolizam. Imunološki sistem zavisi od pravilnog funkcionisanja metabolizma. Jod je neophodna podrška imunološkom sistemu.

Odavno je poznato da je jod neophodan za pravilno funkcionisanje našeg organizma, ali ono što ne znaju svi, jeste da je jod mineral koji ubija bakterije, viruse i gljivice.

Jod
foto: Profimedia

Jod je odličan u borbi protiv virusa

Dr Geri Voren (Garry Warren), glavni istraživač prestižne američke kompanije SAIC u svom radu “Unos joda za smanjenje prenosa Covida-19 i smrtnosti od Covida-19” objavljenom u publikaciji “Risrč gejt” (Research Gate), ukazao je da dnevni unos maksimalno preporučenih količina joda dovodi do apoptoze- ćelijske smrti ćelija zaraženih virusom, sprečavajući njegovo dalje širenje.

Na ovaj način možemo da zaštitimo sebe jednostavno povećavanjem dnevnog unosa joda na 30 mcg / kg u skladu sa preporukama Svetske zdravstve organizacije – WHO.ž

Sada je najvažnije voditi računa o zdravlju, zdravo se hraniti, ojačati imunitet i sprečiti ponovno širenje virusa vakcinacijom.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.