SVADBA KAKVA SE NE VIĐA! Glasna muzika i konvoj luksuznih automobila zapalili su ulice ENGLESKE! (VIDEO)
Automobili, Foto: Print Screen Youtube

čudno

SVADBA KAKVA SE NE VIĐA! Glasna muzika i konvoj luksuznih automobila zapalili su ulice ENGLESKE! (VIDEO)

- Čuli su se širom Telforda, nisam siguran da li su samo na jednom mestu, ali moja ulica je bila kao ratna zona - naveo je žitelj na "Tviteru"

Objavljeno:

Svadba u Engleskoj pretvorila se prošlog vikenda u četvorodnevnu "ratnu zonu", sa glasnom muzikom i konvojima luksuznih automobila koji su krstarili ulicama Telforda u Šropširu, preneo je "San".

Muzika je treštala do 3.00 ujutro, praćena vatrometom i šarenim dimom koji se širio okolinom. Komšije su pozvale policiju a slike sa lica mesta prikazuju gomilu muškaraca u odelima okruženih sportskih automobilima kako navodno slave venčanje koje je otkazano zbog kovida.

Jedan besni žitelj rekao je da ulica izgledala kao "ratna zona" jer žurka nije stala tokom četiri dana. Veruje se da je počela u petak 25. juna i da je potrajala do ponedeljka uveče.

- Čuli su se širom Telforda, nisam siguran da li su samo na jednom mestu, ali moja ulica je bila kao ratna zona - naveo je žitelj na "Tviteru".

- Bili su tu i u petak. Vikend svadbi. Nama komšijama je bilo iritantno jer smo imali muziku do 3.00 ujutro - dodao je.

Lokalna grupa iz Arlestona za patroliranje u predgrađu razbesnela se zbog vatrometa koji je puštan kasno noću.

- Toliko mnogo stanovnika je moralo ovo da trpi poslednje četiri noći, nije fer uopšte. Venčanje ili ne, ovo nije prikladno vreme za vatromet - naveli su.

- Suludi broj automobila bio je parkiran na ivičnjacima stazama, autobuskoj stanici i nasred puta - naveo je na "Fejsbuku" drugi žitelj.

- Više sportskih kola je blokiralo put. Prijavio sam to policiji na zahtev jednog od starijih gostiji. Ovo je zabrinjavajuće.

Dok su se vozači mučili da zaobiđu luksuzne automobile, gosti su oklevali da ih pomere.

- Jedan čovek koji se zaglavio u saobraćaju bio je na putu za bolnicu - ogorčeni su žitelji.

Policija je potvrdila da je primila prijavu i da slučaj razmatra "veoma ozbiljno".

- Primili smo izveštaje o anti-društvenom ponašanju i opasnoj vožnji u i oko Arlestona i Ligomerija tokom vikenda. Priznajemo da je takvo ponašanje odgovornih pokazalo malo poštovanja za svoje komšije i zajednicu. Želim da uverim javnost da će svi izveštaji biti uzeti za ozbiljno – rekao je inspektor Majk Filips.

(Espreso/Srbija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.