LEKAR MI JE ČISTIO UŠI: Ni u snu nije očekivao da unutra vidi ove 4 STVARI! (VIDEO)
Devojka, Foto: Printscreen/Tik Tok

JEZIVO

LEKAR MI JE ČISTIO UŠI: Ni u snu nije očekivao da unutra vidi ove 4 STVARI! (VIDEO)

O Bože, nadam se da mi moje nisu u ušima, imao sam tri para, dakle šest komada!, Prokomentarisao je jedan saputnik, a mnogi su se setili da su kao deca i sami dobili epruvete za koje ne znaju da li su izašli.

Objavljeno:

Nedavno je korisnica TikTok Jordan u svom videu rekla da je otišla lekaru zbog prehlade, koji je odlučio da joj očisti uši i pronašao unutra čak četiri mikro cevi.

Dok joj je ispirao uši, rekao je, video je da je nešto unutra i brzo su saznali da su to ušni kanali - male plastične cevčice koje se umeću u bubnu opnu kod dece sa čestim infekcijama - i koje bi same trebale ispasti u oko godinu dana ...

- Bilo mi je u uhu 22 godine, od moje četvrte - rekla je devojka na svom TikTok nalogu @dogs_over_ppl.

Svoje iskustvo podelila je u videu pod naslovom Kad odete kod lekara na pregled, a on vam opere uši i pronađe iznenađenje!, I dodala da je vosak iz njenog uha prekrivao te male plastične predmete.

@dogs_over_ppl

#greenscreen At least it wasn't a bug. I had no idea it was possible to hear this well ? I'm 26 for reference

♬ Oh No, Oh No, Oh No No No Song - Tiktok Remix - Tik tok

- Kao dete sam stalno imala upale uha, pa su mi lekari ugrađivali cevčice u bubnu opnu, na koje sam davno zaboravila - opisala je ona u video snimku koji je pregledan više od 750.000 puta.

- O Bože, nadam se da mi moje nisu u ušima, imao sam tri para, dakle šest komada! - prokomentarisao je jedan od pratilaca i to je zabrinulo mnoge druge Tiktokere.

Jedna pratilac rekao je da je i sam nedavno našao cevčice u uhu, kada je pregledao uši mikro kamerom zbog izazova TikTok.

- Imam 27 godina, a oni su mi ih stavili kada sam imao 18 godina - rekao je, a bilo je i onih koji su morali ove male komadiće plastike hirurški da uklone nakon godina 'ležanja' u uhu, prenosi Mirror.

Bonus video:

01:58

EKSKLUZIVNO ZA ESPRESO: Đanluka Vaki!!

(Espreso/Večernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.