OVA HALJINA JE POKRENULA PLANETARNU RASPRAVU: Da li je prikladna za venčanje??? (FOTO)
Svadba, Foto: Facebook

ŠTA VI MISLITE?

OVA HALJINA JE POKRENULA PLANETARNU RASPRAVU: Da li je prikladna za venčanje??? (FOTO)

Iako neki nemaju ništa protiv ove haljine, većina ih smatra neprikladnim za venčanje.

Objavljeno:

Gotovo svaka nevesta na svom venčanju želi da bude u centru pažnje, ali to je teško postići ako vaši gosti dođu neprimereno odeveni. Jedna žena na društvenim mrežama pokrenula je veliku raspravu o haljini koju je nosila na venčanju svoje prijateljice, a mnogi su bili protiv njene odevne kombinacije, prenosi Daili Mail.

Diskusija je započela kada je jedan korisnik Reddita na svom profilu podelio fotografiju mladog para i kritikovao njenu haljinu.

„Lepi gosti na venčanju, ali ona je ukrala svu pažnju providnom haljinom“, istakla je u postu.

Gosti
foto: Facebook

Na fotografiji je čovek u plavom odelu, ali svu pažnju privukao je njegov partner u crvenoj prozirnoj haljini. Iako su izgledali fantastično, mnogi smatraju da njena haljina nije pogodna za venčanje.

"Neko je pokazao sve u ovoj haljini! Da imam telo poput nje, oblačila bih se tako svaki dan. Ali osećam da ima nekih svađa sa nevestom. Ta haljina je neprikladna za venčanje", prokomentarisala je jedna žena. "Da gornji deo nije providan, bilo bi u redu za venčanje. To je slatka haljina, samo ne za ovaj događaj", složila se sa njom jedna korisnica.

Haljina
foto: Facebook

"Sve zavisi od kruga prijatelja koji imate. Da je ovo moje venčanje, ne bih imao problema. Izgleda zaista dobro", komentarisao je drugi korisnik. "Da se ​​neko takav pojavio na mom venčanju, ne bih ni reagovala. Odlično joj odgovara i ništa ne ispadne, pa je dobra za nju", pročitao je drugi komentar.

Bonus video:

01:58

EKSKLUZIVNO ZA ESPRESO: Đanluka Vaki!!

(Espreso/Večernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.