MLADA ANJA OTKRILA DA GAZDA SAMO NJOJ NAPLAĆUJE VEĆU KIRIJU: Zbog sopstvene gluposti se našla u NEOBRANOM GROŽĐU!
Anja Venaeva, Foto: Printscreen/Facebook

RAZMISLITE DVA PUTA

MLADA ANJA OTKRILA DA GAZDA SAMO NJOJ NAPLAĆUJE VEĆU KIRIJU: Zbog sopstvene gluposti se našla u NEOBRANOM GROŽĐU!

Svi živimo u stanovima iste kvadrature, njihov prostor se ni po čemu ne razlikuje od mog

Objavljeno:

Mlada Ruskinja Anja Venaeva (22) iz Sankt Peterburga objavila je na Fejsbuku da je zbog sopstvene gluposti prinuđena da traži novo mesto za život.

Studentkinja lepih umetnosti otkrila je krajem prošle godine da u trospratnoj zgradi ima osam stanova u kojima žive njene kolege i koleginice, ali da samo ona plaća 50 evra više mesečno od ostalih.

– Prilikom usputnih razgovora sa nekima od njih, došla sam do podatka koji me je uznemirio. Gazda zgrade naplaćuje manje ostalima nego meni. Možda je to zato što je pokušao već prve nedelje da me izvede na piće, pa sam ga odbila – zapitala se Anja.

Ipak, u drugom delu priče ona objašnjava kako se od situacije da dominira nad gazdom dogodilo da je sada na ulici.

– Samouvereno sam došla do njega i napala ga zbog diskriminacije. Svi živimo u stanovima iste kvadrature, njihov prostor se ni po čemu ne razlikuje od mog. Međutim, tada me je zapanjio. Rekao mi je da sam ja tu samo pola godine, a ostali najmanje godinu i po dana. Dodao je da posle godinu dana boravka u istom stanu svakom spušta za po 50 evra kiriju, što mi ovi nisu rekli. Posle sam proverila s njima i zaista su i oni imali skuplju kiriju u prvih 12 meseci. Iste večeri, gazda me je odjavio i rekao da pronađem sebi novi stan – rekla je Ruskinja kojoj su mnogi na Fejsbuku rekli da je zaista ispala brzopleta i naivna.

Bonus video:

01:58

EKSKLUZIVNO ZA ESPRESO: Đanluka Vaki!!

(Espreso/Objektiv.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.