OSTVARILA SVOJ SAN DA POSTANE MAJKA: Žena rodila dete suprugu 5 godina nakon njegove smrti! (FOTO)
Kimberli Holmes Iverson, Foto: Printscreen/Instagram

neviđeno

OSTVARILA SVOJ SAN DA POSTANE MAJKA: Žena rodila dete suprugu 5 godina nakon njegove smrti! (FOTO)

Lekari su izvukli Rašidov genetski materijal i zamrzli ga, a Kimberli je otišla na vantelesnu oplodnju 5 godina posle smrti svog muža

Objavljeno:

Pre 5 godina, svet Kimberli Holmes Iverson srušio se kada je njen suprug Rašid tragično nastradao u nesreći koja se dogodila samo nekoliko metara od njihove kuće. Njihovi zajednički snovi da se ostvare kao roditelji bili su srušeni u samo jednom danu.

Međutim, Kimberli se dosetila da pita lekare da li postoji mogućnost da se uzorci sperme njenog pokojnog supruga uzmu.

- Kada je Rašid nastradao, posle nekoliko sati, zamolila sam svoje prijatelji da se raspitaju o tome da li bih mogla da zatražim takvu stvar od doktora - ispričala je ova žena.

Ispostavilo se da je to moguće. Lekari su izvukli Rašidov genetski materijal i zamrzli ga, a Kimberli je otišla na vantelesnu oplodnju 5 godina posle smrti svog muža.

Iskustvo o vantelesnoj oplodnji ova žena je opisala u knjizi, u kojoj je otkrila da je za vreme trudnoće upoznala svoju novu ljubav - Darijena.

- Darijen je neverovatan i pun ljubavi, i njemu uopšte ne smeta to što sam rodila dete pokojnom suprugu - navodi Kimberli.

U maju ove godine par je dobio zdravu kćerku Kiran. Uz sliku sa svojim kćericom, Kimberli je napisala dirljivu poruku.

- Želim da zahvalim svim prijateljima koji su bili uz mene kada mi je bilo najteže i koji su podržali u ovoj odluci. Vi ste me držali za ruku kroz ovo putovanje, na kom sam upoznala čoveka svog života. Rodiću još dece, to je sigurno, i pokojnom suprugu i Darijanu - napisala je ona.

Bonus video:

01:58

EKSKLUZIVNO ZA ESPRESO: Đanluka Vaki!!

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.