OVAJ TRENUTAK SE ČEKAO, REČI PRINCA VILIJAMSA UDARAJU U SRCE: Oglasio se povodom rođenja Harijeve i Meganine ćerke!
Princ Vilijam, Foto: EPA-EFE/PHIL NOBLE / POOL

ovo je rekao

OVAJ TRENUTAK SE ČEKAO, REČI PRINCA VILIJAMSA UDARAJU U SRCE: Oglasio se povodom rođenja Harijeve i Meganine ćerke!

Sve nas je obradovala vest o dolasku bebe Lili

Objavljeno:

Ćerka princa Harija i Megan Markl na svet je stigla u petak, 4. juna, dok su ponosni roditelji lepe vesti sa svetom podelili za vikend. Simbolično, devojčica je dobila ime Lilibet Dajana. Lilibet je nadimak njene prabake, kraljice Elizabete, a Dajana ime bake, koju, nažalost, nikada neće upoznati.

Kako je princ Hari već dugo u zategnutim odnosima sa ostatkom kraljevske porodice, svi su čekali samo jedno – hoće li se i na koji način povodom rođenja male Lilibet oglasiti prinčevi Čarls i Vilijam.

„Sve nas je obradovala vest o dolasku bebe Lili. Čestitamo Hariju, Megan i Arčiju“, objavljeno je na zvaničnom „Instagram“ profilu vojvode i vojvotkinje od Kembridža, uz crno-belu fotografiju nastalu tokom Meganinih trudničkih dana.

Objava je dobila blizu milion i po lajkova i na hiljade komentara, a najveći broj odnosio se na Vilijamov i Kejtin lep gest.

Odnos između braće poljuljan je od trenutka kada su Hari i Megan objavili da se odriču kraljevskih dužnosti. Ipak, Hari je više puta istakao da se nada da će „popraviti“ odnos sa Vilijamom, koga, baš kao i oca, princa Čarlsa, bezrezervno voli.

Prvi koraci ka pomirenju načinjeni su u aprilu, na sahrani vojvode od Edinburga, kada je primećeno da Vilijam i Hari razgovaraju kao u „dobra stara vremena“.

Bonus video:

00:14

SANDRA AFRIKA SPREMNA ZA NOVOGODIŠNJE PRAZNIKE: Okitila jelku i luksuzni stan pretvorila u LEDENO KRALJEVSTVO (VIDEO)

(Espreso / Hello magazin)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.