PRINC HARI OPET UZDRMAO JAVNOST! Zbog njegovih reči je i kraljica JAKO UZNEMIRENA
Princ Hari, Foto: EPA-EFE/VICKIE FLORES

i dalje tenzije

PRINC HARI OPET UZDRMAO JAVNOST! Zbog njegovih reči je i kraljica JAKO UZNEMIRENA

Nakon intervjua koji su princ Hari i njegova supruga Megan Markl dali Opri Vinfri, usledio je novi šok

Objavljeno:

Razdor između članova kraljevske porodice sve je dublji i dublji. Iako se verovalo da će se nakon smrti princa Filipa situacija barem malo smiriti, tenzije su sve jače.

Nakon intervjua koji su princ Hari i njegova supruga Megan Markl dali Opri Vinfri, usledio je novi šok. S istom voditeljkom, princ je sada pokrenuo serijal The Me You Can't See. U istom se dotaknuo mračnih dana koje je živela Megan, a osvrnuo se i na svog oca, princa Čarlsa što je duboko uznemirilo kraljevsku porodicu.

Komentar princa Harija o roditeljstvu njegovog oca, princa Čarlsa i sugestija da njegov otac nije znao ništa bolje zbog toga kako je odgojen, i kako je on živeo, zabrinuli su kraljicu. Kako je istakao izvor blizak porodici za Dejli mejl, prinčeva baka je sve to shvatila vrlo lično i jako je uznemirena Harijevim rečima.

- Čarls će sigurno reagovati. Ako Hari napadne kraljicu, moglo bi da bude svašta. Čarls bi tako mogao da uradi apsolutno sve što bi Harija ostavilo na ulici - ispričao je izvor, ističući koliko je Čarls ljut i razočaran.

Reči o kojima svet ponovo bruji su one kada Hari ističe da nije fer što su Vilijam i on patili samo zato što je i Čarls patio u mlađim danima.

- Rekao nam je jednom prilikom: Tako je bilo meni, i tako će biti i vama. Ja jednostavno to ne želim da prihvatim. Iako mi je trebalo dugo da to shvatim, vreme je za promene - rekao je Hari u novom intervjuu.

(Espreso/Srbija danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.