ĆERKA JOJ SE NIJE JAVLJALA, A KADA JE OTIŠLA DA JE TRAŽI VIDELA JE UŽAS: Scena će je proganjati dok je ŽIVA
Mihaela Molina (23), Foto: Facebook/Micaela Molina

KATASTROFA

ĆERKA JOJ SE NIJE JAVLJALA, A KADA JE OTIŠLA DA JE TRAŽI VIDELA JE UŽAS: Scena će je proganjati dok je ŽIVA

Niko ne zna šta se dogodilo, a pretpostavlja se da je reč o samoubistvu

Objavljeno:

Mihaela Molina (23) iz argentinskog gradića Sumampa, pronađena je obešena na drvetu nedaleko od imanja njenog dede u oblasti Kuebrahos.

Beživotno telo zatekla je njena majka koja je išla u potragu sa ćerkom, jer je dugo kasnila na ručak i nije joj se javljala na mobilni telefon.

Kada je otišla da je traži, zatekla je prizor od kog ne može da se oporavi i koji će je, kako kaže, proganjati čitavog života.

– Nikad se nije desilo da kasni bilo gde, uvek je bila tačna. Dugo je kasnila, a pritom se nije javljala i odmah sam znala da joj se nešto dogodilo. Otišla sam da je potražim, a pored svih crnih slutnji, nisam očekivala da ću je pronaći obešenu – navela je neutešna majka. prenosi Nuevo Diario.

Sudeći prema informacijama iz izveštaja policije, telo devojke je pronađeno u subotu u kasnim večernjim satima, a za sada nije poznato kako se tragedija dogodila i šta je izazvalo ovaj nesrećni slučaj.

Takođe se dodaje da je jedan od komšija čuo plač i vriske 47-godišnje žene, majke pokojne Mihaele Moline, a kada je došao na lice mesta i zatekao devojku obešenu u besvesnom stanju, pozvao je policiju.

Kada je policija i hitna pomoć došla, mogli su samo da konstatuju smrt devojke.

Telo je prebačeno na obdukciju, a istragom će biti utvrđeno da li je reč o samoubistvu u šta gotovo svi sumnjaju ili se eventualno dogodilo nešto drugo.

Majka žrtve tvrdi da njena ćerka nikad nije imala neprijatelje, niti je sa kim bila u svađi, a nije imala ni čudne promene u ponašanju.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.