SKANDAL! RODITELJI U NEVERICI I ŠOKU: Škola prepravljala godišnje slike UČENICA da im se ne vide GRUDI (VIDEO)
Deo sa snimka, Foto: Printscreen

CENZURA

SKANDAL! RODITELJI U NEVERICI I ŠOKU: Škola prepravljala godišnje slike UČENICA da im se ne vide GRUDI (VIDEO)

Priča je odjeknula kada su se roditelji nekih učenica solidarisali u proceni da od škole zatraže da vrati stare slike

Objavljeno:

Srednja škola Bartram Trail sa Floride napravila je skandal o kojem bruji zemlja nakon odluke da se preprave godišnje slike pojedinih učenica.

Cenzura je usledila nakon što je zaključeno da nije prikladno da se na nekim slikama devojkama vide dekoltei, tako da su oni u fotošopu uklonjeni.

Priča je odjeknula kada su se roditelji nekih učenica solidarisali u proceni da od škole zatraže da vrati stare slike. Kako direktor i odbor škole nije pristao na molbu, roditelji su u stilu “pre i posle” objavljivali slike svoje dece na društvenim mrežama navodeći uz slike i iz koje su škole.

– Ovo što je škola uradila, zapravo je poruka svima da bi devojke trebalo da se stide svojih tela. Grozno – poručuje Edrijena Bartlet, jedna od majki čija je ćerka prošla “kroz ruke” cenzora.

Učenici se sada šale na račun cenzora i onih koji su im prepravljali drugarice u fotošopu. Očigledno je da slike nisu kvalitetno urađene, pa je škola predmet podsmeha ne samo na Floridi, već i u ostatku zemlje.

– Ovo je ružno i neprijatno. Sada ću do kraja života morati da se sećam momenta kada sam ‘prepravljana’ u fotošopu – kaže Rajli O’Kif, jedna od učenica koje su upale u fokus cenzora jer joj se na slici vide grudi.

Škola je do juče zadovoljno trljala ruke, jer je po učeniku uzimala 100 dolara za godišnje almanahe, ali sada će morati da vidi šta dalje jer se javnost u potpunosti okrenula protiv nje.

Bonus video:

19:32

VEČERNJI DNEVNIK 26.05.2021.

(Espreso/Objektiv.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.