8 GODINA POSLE SILOVANJA DOBILA JE JEZIVU PORUKU: Zbog OVE rečenice život joj je ponovo stao! (VIDEO)
Šenon Kiler iz Pensilvanije, Foto: Youtube printscreen/Inside edition

NEVERICA

8 GODINA POSLE SILOVANJA DOBILA JE JEZIVU PORUKU: Zbog OVE rečenice život joj je ponovo stao! (VIDEO)

Narednih minuta Šenon je dobila još nekoliko poruka koje su ukazivale na to da bi njihov autor zaista mogao da bude silovatelj s koledža

Objavljeno:

Šenon Kiler iz Pensilvanije pre osam godina bila je brucoš na Getisburg koledžu.

Posle jedne burnije večeri, ona je silovana. Za priču su tada znali samo njeni roditelji i najbolja prijateljica s kojom je Šenon i danas bliska.

Međutim, osam godina posle užasne noći koja joj je promenila život, Šenon je na Fejsbuku prihvatila zahtev za prijateljstvo od nepoznate osobe koja joj je potom napisala ovu poruku.

Narednih minuta Šenon je dobila još nekoliko poruka koje su ukazivale na to da bi njihov autor zaista mogao da bude silovatelj s koledža.

– Morao sam da te imam. Nikad to ni pre a ni posle nisam ponovio ni sa jednom devojkom – stajalo je u porukama.

Šenon za Inside edition kaže da je mislila kako se njen dečko možda šali, otvarajući lažni nalog da vidi njenu reakciju. Ovaj momenat vratio ju je u prošlost i njen život je sada po drugi put stao.

– Te noći na koledžu, stariji kolega mi se nabacivao prativši me do moje sobe u domu. Potom je nasilno ušao unutra i silovao me. Posle tog čina zaplakao je i otišao. Dve godine kasnije probala sam da ubedim policiju da pokrene slučaj, međutim odbili su me. Sada imaju dovoljno ovih poruka da se otvori istraga. Nadam se da će reagovati. Ako ne zbog mene, onda da spreče da ta osoba dalje povređuje žene – kaže Šenon.

Policija iz Pensilvanije potvrdila je da je otvorila istragu, dok su predstavnici Getisburg koledža izjavili da su “veoma uznemireni zbog slučaja i dovođenja Šenon i njene noći u vezu sa institucijom”.

Šenon naglašava da joj je život posle silovanja spasao lakros, sport u kojem joj jako dobro ide.

– Pronašla sam se, ali jedan deo mene nikako godinama unazad ne može da krene dalje. Zato mi je važno da policija prihvati ovo i odradi slučaj do kraja – kaže Šenon Kiler.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.