SVI SU SE PLAŠILI ATMOSFERE U TABORU TRIKOLORA: Onda je Benzema javno izašao i spomenuo Žirua - NEMA ZLE KRVI!
Foto: EPA

Izglađeno

SVI SU SE PLAŠILI ATMOSFERE U TABORU TRIKOLORA: Onda je Benzema javno izašao i spomenuo Žirua - NEMA ZLE KRVI!

Benzema je za reprezentaciju odigrao ukupno 81 utakmicu i postigao je 27 golova, a poslednji meč je odigrao 2015. godine

Objavljeno:

Karim Benzema vratio se u reprezentaciju Francuske nakon šest godina pauze

Benzema je poslednji meč u dresu Trikolora odigrao još u oktobru 2015. godine, a nakon toga se više nije našao na spisku Didijera Dešana zbog skandala u koji je bio uključen i Valbuena.

Iako je u Real Madridu prethodnih godina igrao u vrhunskoj formi Dešan nije imao dozvolu od Saveza da vrati Benzemu u reprezentaciju.

Međutim, pred Evropsko prvenstvo koje se igra od 11. juna Dešan je odlučio da pokrene proces Benzeminog povratka u reprezentaciju. On je obavio razgovore sa čelnicima Saveza i uspeo ih je uveriti da se Benzema treba vratiti.

U Francuskoj su pre sedam dana nestrpljivo očekivali da Dešan objavi spisak igrača za EP, a kada su videli da se na njemu nalazi i Benzema nastala je velika euforija.

Međutim, na spisku se našao i Olivijer Žiru sa kojim Benzema u poslednje vreme nema najbolji odnos. Benzema je jednom prilikom rekao novinaru da ga ne poredi sa Žiruom jer je to kao da poredi Formulu 1 i karting.

To je itekako zasmetalo igraču Čelsija koji je odgovorio Benzemi fotografijom kako pozira sa peharom Svetskog prvenstva koji je osvojio sa Francuskom pre tri godine, a poznato je da tada Benzema nije bio dobrodošao u reprezentaciji.

Ipak, to će se sada promeniti i mnogi su se pitali kako će izgledati susret Benzeme i Žirua, te da li će Dešan uspeti da smiri strasti između njih dvojice.,

Ipak, čini se da za tim neće biti potrebe jer je Benzema izjavio da sa napadačem Čelsija nema nikakvih problema, te da je sve u najboljem redu.

- Sreli smo se kada smo igrali protiv Čelsija. Pričali smo i sve je u redu. Čestitao mi je na golu u prvoj utakmici. Imamo dobar odnos i sve je kul. Već smo igrali zajedno i sve će biti kao i pre - poručio je Benzema.

Također, Benzema neće u reprezentaciji nositi dres sa brojem deset kao nekada, te je sada zadužio broj 19.

Francuski mediji objavili su da se nakon njegovog povratka u reprezentaciju prodaja dresova povećala čak za 2.400 posto što je zaista nestvarno.

Benzema je za reprezentaciju odigrao ukupno 81 utakmicu i postigao je 27 golova, a poslednji meč je odigrao 2015. godine.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.