POZVALA JE POLICIJU I REKLA DA JE MENTALNO OBOLELA: Došli su i zatekli JEZIV prizor, HOROR!
Policija okruga Mar del Plate, Foto: Policia de Mar del Plata

desilo se čudo

POZVALA JE POLICIJU I REKLA DA JE MENTALNO OBOLELA: Došli su i zatekli JEZIV prizor, HOROR!

Očigledno nije znala šta čini u datom trenutku

Objavljeno:

Policija okruga Mar del Plate primila je u petak čudan poziv, a zvala ih je žena koja se predstavila kao ubica svoje ćerke i koja ima psihotične poremećaje. Zamolila je da hitno dođe patrola i da joj pomognu.

Kada su policajci stigli na lice mesta, zatekli su 40-godišnjakinju sa nožem u ruci koja sedi pored izbodene 6-godišnjakinje.

Devojčica je imala više ubodnih rana u leđa, ali samo pukom srećom iliti čudom koje je verovatno umešalo prste, ona je davala znake života i odvedena je u bolnicu, prenosi argentinska Chronica.

Lekari su utvrdili da ima osam ubodnih rana u predelu grudnog kičmenog pršljena i lakše povrede lica.

– Imajući u vidu povrede nansene nožem, čudo je da je dete uopšte preživelo i da nije izdahnulo na licu mesta. Sada se devojčica nalazi van životne opasnosti i na dobrom je putu da se potpuno oporavi – naveli su sa odeljenja Interzonalne specijalizovane bolnice za majke i dete.

Za to vreme, policija je uhapsila njenu majku za koju se ispostavilo da pati od psihološke pauze i da nije bila svesna da je počinila zločin sve dok napad psihoze nije prošao.

Ispostavilo se takođe da žena osim sa ćerkom, živi i sa svoja dva autistična sina blizanca od po 11 godina.

Deca su uklonjena sa lica mesta i verovatno će biti stavljena na raspolaganje svom ocu da brine o njima.

Psihotična pauza, odnosno prekid, predstavlja privremeno odsustvo od stvarnosti, a u tom vremenskom razdoblju osoba ne razlikuje da li je ono što joj se događa stvarno ili izmišljeno.

Slike ili misli pojavljuju se u vašem umu kao da je sve autentično i samim tim te osobe pomisle da je ceo svet protiv njih i žele ga ih dokrajče.

Mogu se takođe javiti i slučajevi gde oboleli čuju glasove koji mu govore da treba nekog da ubiju ili da počine samoubistvo.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.