OBEZBEĐENJE PRETRESLO JELENU: Radnik je dodirnuo gde ne treba, ali NIJE očekivao da će da uradi 1 STVAR
Devojka, Foto: dni.ru printscreen

NEVEROVATNO

OBEZBEĐENJE PRETRESLO JELENU: Radnik je dodirnuo gde ne treba, ali NIJE očekivao da će da uradi 1 STVAR

Ni danas joj nije jasno šta se tu zaista dešavalo

Objavljeno:

Mlada ruska blogerka Jelena Melenijeva (22) opisala je slučaj koji je imala pre dve nedelje kada ju je, ni krivu ni dužnu, u tržnom centru u Sankt Peterburgu napalo obezbeđenje prodavnice.

Jelena je istakla da je mirno sa drugaricom šetala prodavnicom kada su ugledale krpice koje su im se svidele i rešile su da ih probaju.

– Uzela sam dva tanka džempera, kao i bikini za leto, od koga sam u poslednjem trenutku odustala, pa sam ga ostavila kod radnice pri ulasku u kabine. Očito da je obezbeđenje na ulazu sa velike udaljenosti paranoično zaključilo da sam ukrala bikini, pošto ga nisu videli kad sam ga vratila. Na izlazu su nas zaustavili. Moju drugaricu pitali su šta ima u torbi i posle su gledali njenu unutrašnjost, ali nisu je pretresali. Mene jesu – napisala je Jelena na blogu, prenosi portal DNI.

Ruskinja je istakla da se šokirala kad su počeli da je pretresaju.

– Počeli su da me diraju po bokovima, ličilo mi je kao da sam na nekom koncertu, pa me obezbeđenje pretresa da nisam nešto unela. Dok je jedan od radnika stajao sa strane i smeškao se, drugi me je dodirnuo po grudima. Pitala sam ga tada da li dugo nije imao seks, pa mu je potrebna živa stimulacija. Besno i uvređeno me je pogledao. Drugarica je za to vreme otišla do kase i pitala radnice kako je obezbeđenju dozvoljeno da ovako pretresa kupce. Dok me je ovaj pipao, kod grudi je pomislio da je našao nešto i pitao me je šta imam ispod. Rekla sam: ‘Ono što i svaka žena’, ali i da imam deo zlatne ogrlice u brushalteru jer mi se pokidao to jutro, pa sam ga gurnula tu da ga ne izgubim – dodaje Jelena.

Posle nekoliko veoma neprijatnih minuta, obezbeđenje je priznalo da je verovalo kako je Ruskinja ukrala bikini i jednu malu letnju majicu. Potom su se radnici gotovo postiđeno udaljili od devojaka i okrenuli su se ka drugim kupcima.

– Ovo što pišem javno ‘najbolja’ im je reklama. Sad svi znaju kakvi poremećeni umovi tamo rade. I danas se pitam da li su zaista bili toliko jadni da su samo želeli da me ispipaju ili sam im stvarno bila sumnjiva. Žene, pazite se da ne prođete kao ja – zaključila je Jelena Melenijeva.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.