BEBA PREŽIVELA TEŠKU SAOBRAĆAJNU NESREĆU BEZ OGREBOTINE! Roditelji misle da ju je POKOJNA BAKA spasila!
Beba, Foto: Ilustracija, EPA-EFE/JAWAD JALALI

neverovatno

BEBA PREŽIVELA TEŠKU SAOBRAĆAJNU NESREĆU BEZ OGREBOTINE! Roditelji misle da ju je POKOJNA BAKA spasila!

Roditelji Pablo Alehandro Antieko i Dai Rosales prošli su, srećom, sa lakšim povredama, dok je beba Kloi ispala iz vozila i odletela nekoliko metara ka šumi, ali je ostala bez ogrebotine

Objavljeno:

Porodica iz argentinskog grada Komodoro Ravadavija doživela je tešku saobraćajnu nesreću 12. maja na magistralnom putu ka gradu Trelev.

Roditelji Pablo Alehandro Antieko i Dai Rosales prošli su, srećom, sa lakšim povredama, dok je beba Kloi ispala iz vozila i odletela nekoliko metara ka šumi, ali je ostala bez ogrebotine.

– Posle nekog vremena izašli smo iz automobila koji je bio totalno polupan i prevrnut na krovu, ali nismo mogli da pronađemo našu ćerkicu koja je bila sa nama. Onako povređeni i ugruvani smo je tražili i našli je tek nekoliko metara od automobila. Ugledali smo je živu i zdravu, bez ikakvih povreda, a sve vreme se smejala. Nema sumnje da se dogodilo čudo – rekao je bebin otac Pablo Alehandro, uz opasku da će i on i supruga i beba poČeti da slave nove rođendane od tog dana koji je umalo bio koban.

Njegova supruga Dai Rosales istakla je da su svi otpušteni iz bolnice i da imaju blage povrede, dok je malena Kloi bez ogrebotine, prenosi Tiempo de San Juan.

Gospođa Rosales je takođe opisala da su bebu našli umotanu u ćebe na nekoliko metara od vozila, da se smejala i bila izuzetno raspoložena, a na Fejsbuku je napisala im je život spasla njena mrtva majka, odnosno bebina baka Ana, koja se “sa neba umešala u ovo čudo.”

Dai Rosales
foto: Printscreen/facebook

– Kao što znate, nas dvoje imamo lakše povrede, dok je beba nepovređena. Jednostavno je “izašla iz auta”, ai svi se pitaju kako. da je ispala kroz prozor ili vrata, morala bi da ima ozbiljne povrede. Staklo je bilo svuda oko nas, a ona je bila nasmejana u ćebetu nekoliko metara od auta – navela je Dai Rosales i dodala:

– Kasnije sam upitala Kloi: “Da li je baka Ana doša da te spase?” U tom trenutku takođe se grohotom smejala, nije prestajala. Ovo je neobjašnjivo i teško za razumeti, ali suguran sam da ju je ona sačuvala u svom naručju kako joj se ništa ne bi desilo – zaključila je Dai.

Poruke koje su ispod Fejsbuk posta ostavljali rodbina i prijatelji takođe su prepune vere u to da je dobri duh baka Ane spasao bebu, kao i živote Pabla Alehandra i Dai.

Bonus video:

00:15

CECIN DEČKO DUVA SVEĆICE SA ĆERKOM, A NA DRUGOJ TORTI VATROMET: Detalj sa proslave Bogdanovog rođendana RASTOPIĆE VAM SRCE! VIDEO

(Espreso/Objektiv.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.