UBIO JE DEVOJKU PA JE RASKOMADAO I ISPEKAO NA ROŠTILJU: Bićete u ŠOKU kad čujete šta ga je toliko POVREDILO! VIDEO
Brenda Mihaela Gordiljo, Foto: facebook/Clarin

horor

UBIO JE DEVOJKU PA JE RASKOMADAO I ISPEKAO NA ROŠTILJU: Bićete u ŠOKU kad čujete šta ga je toliko POVREDILO! VIDEO

U nameri da sakrije tragove, delove tela svoje mrtve devojke bacio je u kontejner pored, dok je ostale delove rasuo po različitim mestima u gradu

Objavljeno:

Sud u Katamarki (Argentina) osudio je na doživotnu kaznu zatvora izvesnog Naima Veru (19), koji je u martu prošle godine ubio Brendu Mihaelu Gordilju (24), devojku sa kojom se zabavljao.

Nije mu, međutim, bilo dovoljno ubistvo, već je njeno telo raskodmadao, pa pekao na roštilju.

U nameri da sakrije tragove, delove tela svoje mrtve devojke bacio je u kontejner pored, dok je ostale delove rasuo po različitim mestima u gradu.

Zločin se, prema navodima, dogodio 1. marta prošle godine kada je Vera svoju partnerku odveo u dupleks koji se nalazio nedaleko od Nacionalnog univerziteta i Katamarki, koji je bio u vlasništvu njegove bake.

Tu je došlo do žestoke svađe, sve dok je u jednom trenutku nije usmrtio gušeći je sudnom krpom koju joj je stavio u usta, prenosi Infobae.

Zločin je otkriven sutradan popodne kada je policija ipak pronašla ostatke nesrećne devojke, ankon čega je Vera uhapšen.

– Želim iskreno da se izvinim Brendinoj porodici i čitavom društvu – rekao je mladić koj je bio svestan šta je uradio, ali “izvinjenje” ga nije spaslo doživotne robije.

Nakon što mu je izrečena presuda, oglasila se i Brendina majka Marija Espeče.

– Pravda je zadovoljena, to je ono što je zaslužio svojim postupkom. Neka ne izađe nikada iz zatvora i nikom više ne nanese zlo kakvo je nanaeo mojoj ćerki i našoj porodici – rekla je gospođa Espeče novinarima posle suđenja, nakon čega je zavladao muk ispred sudnice, prenosi Klarin.

(Espreso / Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.