NOVAK OPISAO SUSRET SA RAFOM U SVLAČIONICI: Ne slažu se oko jedne stvari!
Foto: EPA/Scott Barbour

zanimljiv razgovor sa 'najvećim rivalom'

NOVAK OPISAO SUSRET SA RAFOM U SVLAČIONICI: Ne slažu se oko jedne stvari!

Najbolji teniser sveta i dalje uspešno odolevaju naletu mlađih igrača

Objavljeno:

Prvi teniser sveta Novak Đoković se plasirao u finale Mastersa u Rimu pošto je u subotu odigrao dva meča i savladao sjajnog Stefanosa Cicipasa, a kasnije i Lorenca Sonega.

Rival u velikom finalu prestižnog turnira biće mu stari znanac - Španac Rafael Nadal.

Nakon velikog podviga koji je napravio u subotu, Novak je na konferenciji otkrio da se sreo sa Nadalom u svlačionici i da su imali jedan izuzetno zanimljiv razgovor.

- Rafa i ja smo se malo šalili u svlačionici pošto sam ja pobedio Cicpasa. Kroz šalu smo rekli da mi starci ne odustajemo. Video sam da je on izjavio pre neki dan da smo nas dvojica i Rodžer stari, ali ja se ne slažem – puni smo energije - rekao je uz osmeh Đoković.

Novak Đoković
foto: EPA/Ettore Ferrari

Ljubitelji tenisa danas će imati priliku da prate njihov 57. međusobni okršaj. Zanimljivo, ovo će biti njihov šesti obračun u finalu Rima, a ukupno deveti međusobni meč na Mastersu u prestonici Italije.

- Rafa je moj najveći rival bez ikakve sumnje, ni sa kim nisam igrao više. Imati meč sa njim na šljaci na jednom od najvećih turnira na svetu je ogroman motiv. I pored svega što smo prošli u karijerama i dalje sam uzbuđen kad znam da sledi meč sa njim. Drago mi je da pokazujemo da možemo da se odbranimo od ’Nekst džen’ momaka - ističe srpski teniser.

Finale Mastersa u Rimu između Novaka Đokovića i Rafaela Nadala na programu je danas od 17 časova.

(Espreso/Sport klub)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.