ZBOG KORONE DOŽIVEO KLINIČKU SMRT: Pomislio sam da je red na mene, a onda me prizor šokirao!
ilustracija, Foto: EPA/ Zoltan Balogh

neverovatno

ZBOG KORONE DOŽIVEO KLINIČKU SMRT: Pomislio sam da je red na mene, a onda me prizor šokirao!

Muškarac doživeo kliničku smrt zbog korone, pa opisao svoje iskustvo

Objavljeno:

Norberto Di Natale (64) nekoliko minuta je bio klinički mrtav zbog korone, ali je srećom borba lekara dala rezutlate i uspeli su da ga vrate u život.

Ovaj muškarac je rekao da je bukvalno mogao da oseti kako srce prestaje da mu kuca, a zatim opisao šta je video u trenucima srmti.

- Čuo sam od mnogo ljudi da kad se tako nešto desi, da vide svetlo na kraju tunela i video sam poptuno istu stvar kada sam umirao. Da ne poverujete, ali to se desilo. I taj događaj je nešto što ne očekujete da će se dogoditi. Šokantno je, rekao je Norberto za portal Daily Star.

Inače automehaničar, Norberto kaže se koronom zarazio u garaži u kojoj radi, a zbog opakog virusa dvaput je bio u bolnici.

Kada je drugi put bio u bolnici, kaže da je svakog dana neko umirao i da je u jednom trenutku pomislio "sada je moj red". Zbog teške upale pluća bio je na respiratoru, a u najtežim trenucima je brojao otkucaje svog srca i shvatio da prestaje da radi.

- Bio sam mrtav nekoliko minuta i ne znam kojim čudom su me oživeli, rekao je automehaničar.

Kojim god čudom da su ga oživeli, dobro je, a Norberto se sada oporavlja kod kuće, gde će mu, prema procenama lekara, trebati oko četiri meseca potpuno ozdravi.

Bonus video:

02:55

Glišić protiv legalizacije prostitucije

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.