PROFESORKA SE ZANELA I ZABORAVILA NA KAMERU, A BLUDNIČILA JE: 1 detalj u SE*SU učenike je IZBEZUMIO!
Profesorka, Foto: Printscreen/Facebook/St Lucie County Citizen's Watch

sramota

PROFESORKA SE ZANELA I ZABORAVILA NA KAMERU, A BLUDNIČILA JE: 1 detalj u SE*SU učenike je IZBEZUMIO!

Ona je, ne primetivši da je kamera uključena i da su se đaci već ulogovali u program, mazila golog muškarca koji je sedeo pored nje

Objavljeno:

Amanda Flečer (37), profesorka u srednjoj školi za matematiku, nauku i inženjerstvo Kolumbija, uhvaćena je tokom neprimerenog s*ksualnog čina putem Zoom aplikacije, gde je trebalo da predaje učenicima.

Ona je, ne primetivši da je kamera uključena i da su se đaci već ulogovali u program, mazila golog muškarca koji je sedeo pored nje, a potom mu “sisala bradavicu”, dok su učenici u čudu posmatrali prizor.

Specijalni komesar za istragu (SCI) za škole u Njujorku rekao je da su učenici posmatrali na času uživo kako Flečer zadovoljava muškarca u stilu “jedenja špageta”.

Ona je, prema negovim rečima, sisala bradavice muškarca, a potom se ljuljala napred nazad, pre nego što se vratila času, kao da se ništa nije dogodilo, navodi Njujork Post.

Učenici su, naravno, snimali taj prizor, a potom snimke postavili na Snapchat.

Izveštaji navode da je profesorka započela s*ksualni odnos nekih 12 minuta pre završetka nastave, dok su studenti i dalje bili pristuni aplikaciji.

Flečer nije dala objašnjenje za svoje postupke, a odbila je i da razgovara sa istražiteljima SCI, prenosi The Sun.

Portparolka gradskog Odeljenja za obrazovanje Danijele Filson rekla je da je “ovakvo ponašanje apsolutno nedopustivo” i da će profesorka morati da snosi posledice.

Flečer je profesorka još od 2007. godine, a nakon ovog incidenta je suspendovana, dok SCI i dalje sprovodi disciplinski postupak.

Bonus video:

00:48

PROFESORKA DALA SAVET RODITELJIMA: Detetu od 9 godina ne treba profil na društvenim mrežama! (KURIR TELEVIZIJA)

(Espreso / The Sun)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.