OLGA JE RADILA UOBIČAJENE KUĆNE POSLOVE SVE DO KOBNOG MOMENTA NEPAŽNJE: Jednom greškom ZAVILA PORODICU U CRNO!
Olga Nauletova, Foto: Facebook

strašno!

OLGA JE RADILA UOBIČAJENE KUĆNE POSLOVE SVE DO KOBNOG MOMENTA NEPAŽNJE: Jednom greškom ZAVILA PORODICU U CRNO!

Olga je radila u kompaniji Nisan kao prodavačica automobila

Objavljeno:

Olga Nauletova (27) iz ruskog Kazanja smrtno je stradala krajem aprila usled pada kroz prozor stana sa 21. sprata solitera u kom je živela.

Policija detaljno istražuje smrt mlade žene, a prema preliminarnim rezultatim, pretpostavlja se da je Olga pala dok je čistila prozore i da je u trenutku nepažnje izgubila ravnotežu i ispala kroz prozor sa visine, više od 200 metara.

Svedoci koji su se igrom slučaja zatekli na licu mesta, rekli su da su videli ženu kako “iznenada gubi ravnotežu”, a potom uz jauke pada sa velike visine, usled čega se začuo prasak.

Nesrećna žena poginula je na licu mesta, a policija istražuje tvrdnje svedoka, kako bi bili sigurni da kao uzrok njene smrti ne postoje drugi razlozi, prenosi Dejli star.

– Pretpostavlja se da je radila uobičajene stvari poput čišćenja stana i pranja prozora i da se nespretno okliznula i izgubila život. U svakom slučaju, istraga o njenoj smrti i dalje je u toku kako bismo stoprocentno isključili mogućnost da ju je neko gurnuo – navodi se u izveštaju policije.

Olga je radila u kompaniji Nisan kao prodavačica automobila, a bila je udata za Kasima Nauletova (31).

Njen pad zabeležila je obližnja sigurnosna kamera, a snimke je objavila policija.

Bonus video:

00:14

JAVNO JE BLATIO, A SAD BI DA SE MIRI SA SONJOM: Željko ne može da je preboli, a ovu pesmu je napisao za nju kad se udala za Lukasa

(Espreso/Objektiv.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.