Bila je VRHUNSKI MODEL I NAJLEPŠA DANKINJA, a i sada sa 52 godine izgleda SAVRŠENO i uživa u BOGATSTVU! (FOTO)
Lepa brineta ima stan u Kopenhagenu, kao i na Menhetnu gde obično i živi i gde ima radnju sa antikvitetima, Foto: Printscreen/Instagram

vrh priča

Bila je VRHUNSKI MODEL I NAJLEPŠA DANKINJA, a i sada sa 52 godine izgleda SAVRŠENO i uživa u BOGATSTVU! (FOTO)

Bila je jedan od pet najboljih modela sveta

Objavljeno:

Odavno je jasno da godine ne znače ništa kada žena treba da se skine u kupaći kostim. To su dokazale glumice Elizabet Harli, Dženifer Lopez, Hale Beri i Selma Hajek. Međuti, javnost najviše zanima kako izgledaju bivši super modeli.

Neka vreme ne može ništa! Paulina Poriškova i Sindi Kraford u najbolji dokaz za to. Međutim, šta radi Helena Kristensen, najlepša Dankinja? NJih tri su nekada "harale" modnim pistama, a sve su danas aktivne na Instagramu i ponosno objavljuju sveže fotografije.

Tri puta se udavala, živi na tri mesta.

Helena Kristensen sada ima 53 godine, tri puta se udavala i ima jednog sina Mingusa. Ova brineta je m+posle manekenskih dana osnovala časopis "Nylon" 1999. godine i dugo se bavi fotografijom. Bila je veliki pobodnik protiv raka dojke.

Lepa brineta ima stan u Kopenhagenu, kao i na Menhetnu gde obično i živi i gde ima radnju sa antikvitetima. Imala je i u Monaku, ali ga je prodala. Trenutno je polu-penzionisana, jer radi samo po pozivu, učestvuje u kampanjama i vodi radnju.

Bonus video:

04:49

ESPRESO TVITER: Barbi Afrika

(Espreso/Magazin Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.