POJAVILA SE U SERIJI "SELO GORI, A BABA SE ČEŠLJA", A NEDUGO ZATIM PRONAĐENA MRTVA: Zlostavljao ju je VERENIK!
Foto: prentscreen/youtube/Milan Jovanovic

STRAŠNO

POJAVILA SE U SERIJI "SELO GORI, A BABA SE ČEŠLJA", A NEDUGO ZATIM PRONAĐENA MRTVA: Zlostavljao ju je VERENIK!

Ivana je preminula u bolnici, posle teške borbe lekara za njen život, a sumnjalo se da je uzrok smrti predoziranje.

Objavljeno:

Plejbojev model Ivana Mlađović svojevremeno je imala epizodnu ulogu u seriji “Selo gori, a baba se češlja” gde je glumila konobaricu.

Nedugo nakon toga kao bomba je odjeknula vest da je Ivana pronađena mrtva u jednom stanu u Kragujevcu, što je sve ostavilo u šoku.

Ona je tada pronađena u besvesnom stanju sa muškarcem za koga su pojedini mediji tvrdili da joj je verenik, a kome je utvrđen visok nivo narkotika u organizmu.

Ivana je preminula u bolnici, posle teške borbe lekara za njen život, a sumnjalo se da je uzrok smrti predoziranje.

Njih dvoje pronašao je prijatelj u čijem su stanu i boravili, a koji im je dao ključeve kako bi tu bili dok je on odsutan.

Nekoliko godina pre smrti, tačnije 2013. godine, Mlađovićeva je bila i žrtva zlostavljanja svog tadašnjeg partnera, zbog čega je dobila i policijsku zaštitu.

Kako su mediji tada pisali, on je Ivanu gotovo čitavih mesec dana tukao, silovao i mučio, pa je ona na kraju prijavila zlostavljanje.

Ivana Mlađović
foto: Print Screen Youtube

Ovaj mladić tada je osuđen na dve godine zatvora, a istraga je pokazala da je on Ivanu silovao i mučio u stanu u kom je ona živela. Kako je pisalo u optužnici, on je Ivanu terao da pije alkohol i “bromazepam”, a napadao ju je i na njenom radnom mestu, tukao je pesnicama, a naneo joj je i teške povrede oštrim predmetom, pisao je tada Blic.

Osim silovanja, on je bio optužen i za nanošenje lakih telesnih povreda, kao i za nedozvoljeno posedovanje oružja.

Ipak, kako je pisao pomenuti medij, nakon njegovog hapšenja Ivana je počela da dobija preteće poruke da pred sudom povuče tužbu, nakon čega je dobila policijsku zaštitu.

Nakon što je prevazišlačitavu ovu dramu, Ivana je upoznala taksistu iz Kragujevca za kog se navodno i verila posle nekoliko godina, a pored kog je i umrla.

Ivana Mlađović javnosti je postala poznata na takmičenju za “Plejboj devojku godine” kada joj se dogodio mali peh kada se okliznula na bini. Pobeda joj je tada izmakla, a istu je odnela starleta Soraja Vučelić.

(Espreso/Objektiv/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.