PRAVA LJUBAV NE ZNA ZA GRANICE! EMOTIVAN SUSRET BAKE I DEKE NAKON 8 MESECI: Ceo svet u SUZAMA (VIDEO)
Deo sa snimka, Foto: Printscreen

morate pogledati!

PRAVA LJUBAV NE ZNA ZA GRANICE! EMOTIVAN SUSRET BAKE I DEKE NAKON 8 MESECI: Ceo svet u SUZAMA (VIDEO)

Osoblje doma je snimilo njihov ponovni susret, a u videu se vidi kako se grle, plaču od sreće i izjavljuju ljubav jedno drugom

Objavljeno:

Meri (89) i Gordon (89) već 68 godina su u braku, ali zbog korona virusa bili su razdvojeni čitavih osam meseci, a potom je Meri u februaru premeštena u drugi dom i dane je provodila maštajući o svom suprugu. Nedavno, Gordon joj se pridružio kao novi stanovnik doma, a njihov susret posle višemesečne razdvojenosti sve je rasplakao.

Osoblje doma je snimilo njihov ponovni susret, a u videu se vidi kako se grle, plaču od sreće i izjavljuju ljubav jedno drugom. Meri je rekla kako je divno ponovo biti sa suprugom, piše "Dejli mejl".

- Bilo je prekrasno. Tako je lepo što ga opet gledam svaki dan. Kada je odlazio u dom nisam mogla da zaustavim suze, ali sada smo ponovno zajedno - ispričala je Meri.

Emotivan susret podeljen je na Fejsbuku. - Nakon što se nisu videli nekoliko meseci, bio je ovo vrlo emotivan susret. Meri sada može da se pridruži Gordonu koji je sada u izolaciji u svojoj sobi - napisali su iz doma.

Njihov susret nikoga nije ostavio ravnodušnim. Mnogi su komentarisali kako su pustili suzu.

Bonus video:

04:47

BRZE VESTI 19.04.2021. 13:55

(Espreso/Srbijadanas.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.