VASPITANJE OVE MAJKE NAPRAVILO JE ZBRKU NA INTERNETU: Sin nije hteo da sredi sobu, ona sve igračke pobacala (VIDEO)
Majka, Foto: Printscreen TikTok

metoda

VASPITANJE OVE MAJKE NAPRAVILO JE ZBRKU NA INTERNETU: Sin nije hteo da sredi sobu, ona sve igračke pobacala (VIDEO)

Kako kaže, dva dana zaredom zamolila je dečaka da pospremi svoju sobu koju su preplavile igračke

Objavljeno:

Majka petogodišnjaka i korisnica TikToka, Tabatha, u novoj je objavi otkrila odgojenu metodu kojom se koristi kada je u pitanju pospremanje dečje sobe i igračka - i podelila mišljenje ljudi.

Kako kaže, dva dana zaredom zamolila je dečaka da pospremi svoju sobu koju su preplavile igračke, a on joj je rekao da pospremi sama. "U redu, rado ću to napraviti", kaže mama, a zatim uzme velike vreće za smeće i počne da baca igračke.

Na kraju videa pokazala je besprekorno čistu sobu, ali i igračke koje je bacila u vreće.

"Neću odgojiti dečaka koji ne poštuje žene. Pospremanje nije 'mamin' ili 'ženin' posao - ako si napravio nered, počisti za sobom", kaže mama s kojom se ipak neki nisu složili smatrajući da je preterano stroga i ekstremna u učenju sina životnim vrednostima.

@tabathamarie

I hated seeing the look on his face when he seen his room. It hurt me just as much but my babies will not be disrespectful #parenting #fyp #foryoupage

♬ original sound - Tabatha Marie

"Naravno da mi je bilo žao kad sam videla njegov izraz lica kada je shvatio što sam napravila, ali ne želim da se tako ponaša i morao je da nauči lekciju", objasnila im je majka.

Neki roditelji su joj savetovali da ne preduzima tako stroge mere jer je dečak još mali. "Bolje pospremaj s njim, pa ga pusti da odradi posao do kraja sam. Ovo neće imati delovanje kakvom se ti nadaš."

Ipak, bilo je i onih mama koje su je podržale rekavši da istu metodu koriste sa svojom decom. Tabatha, kao i druge mame, igračke ne bacaju zaista već ih samo stave u vreće za smeće kako bi naučile decu da moraju da pospreme nered, prenosi Mirror.

Bonus video:

04:59

SEDE, KLIKĆU I ZARAĐUJU MILIONE! Da li je IGRANJE IGRICA nova sportska disciplina? (KURIR TELEVIZIJA)

(Espreso / Večernji list)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.