DIRLJIVO! NAPALI MUŠKARCA JER SPAVA NA PODU BOLNICE: Opravdala ga supruga nakon čega je usledio PREOKRET (FOTO)
Džo Dankan, Foto: Sara Duncan/Facebook

divno

DIRLJIVO! NAPALI MUŠKARCA JER SPAVA NA PODU BOLNICE: Opravdala ga supruga nakon čega je usledio PREOKRET (FOTO)

Puno njih pomislilo je kako je Džo bezobziran jer je zaspao u bolnici, na odeljenju hitne pomoći, i tako ostavio majku da sama prolazi sve pretrage s bebom, ali priča je potpuno drugačija

Objavljeno:

Fotografija oca koji spava na podu hitne pomoći postala je virtuelna i glavni predmet rasprave na internetu. Objavila ju je Sara Dankan, supruga muškarca s fotografije i opravdala njegov postupak koji su na početku mnogi osudili.

Puno njih pomislilo je kako je Džo bezobziran jer je zaspao u bolnici, na odeljenju hitne pomoći, i tako ostavio majku da sama prolazi sve pretrage s bebom, ali priča je potpuno drugačija.

Sara je ispričala kako je primetila da najmlađe dete teško diše, pa je odmah odlučila da potraži pomoć hitne službe, a Džo je pošao s njom. Pre toga odradio je smenu od 12 sati na poslu, kao i svakog dana, ali bez obzira na umor i nagovaranje Sare da ostane kod kuće, Joe je vozio nju i bebu sat vremena do bolnice, a dok su čekali pretrage i analize svladao ga je umor.

"Mnogi ovde vide tatu koji spava dok majka brine i čeka s bebom analize u bolnici u 2 sata. Ono što ja vidim je otac koji spava na podu nakon što je radio 12 sati, šest dana u nedelji. Zamolila sam ga da ostane kod kuće i odmori, ali nije hteo da me ostaviti samu", napisala je supruga Sara na svom Fejsbuk profilu.

Suprug na podu
foto: Sara Duncan/Facebook

Dodala je i kako smatra da brak i roditeljstvo nisu uvek u istoj razmeri 50:50 između roditelja. "Nekim danima je tako, ali ponekad je 60:40, 70:30, 80:20."

U intervjuu za Good Morning America ispričala je još kako je htela taj trenutak da zabeleži kamerom jer je pomislila kako ne bi htela da živi ovaj život bez njega.

Objava je prikupila mnoštvo komentara, a ljudi su se, nakon što je objasnila o čemu se radi, raznežili i rekli kako su Džo i Sara zaista pravi srećnici što imaju jedno drugo, prenosi UNILAD.

Bonus video:

03:13

Počeo Kurirov šou Majke i snajke

(Espreso / Večernji list)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.