ŽENA JE MUŽU SVAKOG DANA PRAVILA SENDVIČE ZA POSAO: Saznala je šta je on zaista radio sa njima, ŠOK!
Sendvič, Foto: Printscreen

mnogo se iznenadila

ŽENA JE MUŽU SVAKOG DANA PRAVILA SENDVIČE ZA POSAO: Saznala je šta je on zaista radio sa njima, ŠOK!

Posle nekih mesec dana, suprug joj je tražio još sendviča za posao jer je uvideo da je gladan posle jednog takvog

Objavljeno:

Jedna korisnica Reddita opisala je slučaj iz svoje kuće koji ju je naveo da razmisli s kim to uopšte živi poslednjih nekoliko godina.

“Mužu su rezultati krvne slike bili loši i bilo je krajnje vreme da promeni svoj način ishrane i navika. Zbog toga sam odlučila da mu svako jutro za posao pripremam dva specijalna sendviča u kojima nije bilo namaza, ni majoneza i kečapa. Samo salate i povrće. Znala sam da mu u početku neće prijati, ali sam verovala da će se navići”, napisala je ona.

Posle nekih mesec dana, suprug joj je tražio još sendviča za posao jer je uvideo da je gladan posle jednog takvog.

“Bilo mi je drago što se navikao na njih, pa sam mu pravila po tri, pa i četiri za ceo dan. Međutim, nisam ni sanjala da on njih i ne jede na poslu! Kada nam je njegov kolega došao na ručak, poneo je sa sobom jedan od sendviča koji sam JA napravila tog jutra pohvalivši me. Mislila sam da je bio ogladneo, pa mu je moj dragi dao taj jedan, ali ne. Moj muž je prodavao sendviče kolegama, pa je od tog novca nastavio da jede brzu hranu i grickalice”, besno je konstatovala žena.

Na kraju je dodala kako je prestala da ih pravi, poručivši suprugu da joj je svejedno da li će zbog takvog načina ishrane živeti još 2, 5 ili 50 godina.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.