BIVŠI MUŽ JOJ JE PRIZNAO! SVE je očekivala, samo ne to što je uradio
Ilustracija, Foto: Profimedia

ovo nije očekivala

BIVŠI MUŽ JOJ JE PRIZNAO! SVE je očekivala, samo ne to što je uradio

Od tada je jako zbunjen, često zaboravlja gde se nalazi, ko je ona, šta su sve zajedno prošli..

Objavljeno:

Anonimna žena ispričala je svoju priču za britanski portal The Sun i potražila savet psihoterapeutkinje Deidre. Ona i suprug su, naime, bili zajedno 25 godina i dobili su dva sina koji imaju 18 i 16 godina. Oboje 51-godišnjaci, odlučili su se razvesti jer je jednostavno nestalo ljubavi.

On je prošle godine u avgustu doživeo moždani udar, pa je odlučila pozvati ga da se useli ponovo u njihov nekada zajednički dom kako bi mu pomogla. "Nije mi se sviđala ideja da za njega brine neko nepoznat." Od tada je jako zbunjen, često zaboravlja gde se nalazi, ko je ona, šta su sve zajedno prošli... Ipak, ponekad počne pričati priče iz prošlosti pa je tako jedno veče počeo plakati i priznao je da ju je, tokom braka, nekoliko puta prevario - a dva puta je čak dobio dete s drugim ženama.

"Rekao je da je siguran da je otac dvoje dece, a dobio ih je s različitim ženama iz našeg susedstva. Nisam mogla ništa reći, samo sam otišla iz sobe. Kada sam se vratila, pitao me je ko sam ja. Sada ne znam je li istina to što je rekao i postoje li ta deca zaista ili ne."

Kada ga je podsetila na taj razgovor rekao je da se ne seća da su uopšte razgovarali o tako nečemu. "Mislim da moja deca zaslužuju znati ako imaju još braće i sestara. U šoku sam, ne znam šta da uradim", rekla je.

Deidre odgovara: "To je jako veliko priznanje i nije čudno da ste u šoku još uvek. Kako kažete, ne možete znati šta je istina. Ako ga opet pitate, ko zna šta će odgovoriti. I da, sinovi imaju pravo znati ako negde imaju još braće i sestara. Recite im istinu, recite im da postoji ta mogućnost kako ne bi sami to saznali od nekoga."

(Espreso/Večernji)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.