OTKRIVENO KO STOJI IZA GOLIŠAVOG SNIMANJA: Ima prisan odnos sa OBAMON, jeo špagete i sa poznatim GLUMCEM! (FOTO)
Mankenke iz Dubaija, Foto: Twitter/dailystar.co.uk printscreen

slab na gole žene

OTKRIVENO KO STOJI IZA GOLIŠAVOG SNIMANJA: Ima prisan odnos sa OBAMON, jeo špagete i sa poznatim GLUMCEM! (FOTO)

Prema dostupnim informacijama, ovaj samoprozvani američki politički strateg je poreklom iz Kijeva, ali je veći deo svog života proveo u Americi

Objavljeno: 16:50h

Iako je sudbina manekenki o kojima priča ceo svet odlučena i one nisu završile iza rešetaka nakon hapšenja zbog optužbi za javni razvrat u Dubaiju, postavlja se pitanje ko zapravo stoji iza celog događaja.

Premda se ranije navodilo kako je reč o Rusu Alekseju Kontsovom, fotografu, čini se kako se ipak radi o ukrajinskom plejboju Vitaliju Grečinu koji je inače izuzetno slab na gole žene, a koji se svojevremeno slikao i sa bivšim američkim predsednikom Barakom Obamom.

Na istoj lokaciji u Dubaiju nastala je i upravo objavljena fotografija na kojoj Grečin (41) svira klavir ponovo okružen potpuno golim devojkama.

Dubai
foto: Instagram

Prema dostupnim informacijama, ovaj samoprozvani američki politički strateg je poreklom iz Kijeva, ali je veći deo svog života proveo u Americi.

U jednom intervjuu je otkrio da je imao prisan odnos sa bivšim američkim predsednikom Barakom Obamom, pa čak i da je pomagao u finansiranju predizborne kampanje tog demokratskog političara. Na svojoj Fejsbuk stranici, uz mnoštvo fotografija sa golim devojkama, objavio je i fotografije na kojima jede špagete s Džordžom Klunijem i pozira sa Hilari Klinton.

Zbog organizovanja golišavog foto snimanja u Dubaiju, sad mu preti proterivanje iz Ujedinjenih Arapskih Emirata jer je prekršio zakone o zabrani nepristojnosti i pornografije. Devojke koje su učestvovale u snimanju mahom su iz istočnoevropskih zemalja, većinom iz Ukrajine.

Bonus video:

09:20

BRZE VESTI 07.04.2021. 14:55

(Espreso / Jutarnji list)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.