RUS JE SAZNAO DA GA JE OLGA VARALA 9 PUTA: Usledila je OZBILJNA OSVETA, on nije nimalo NAIVAN, HOROR!
Olga, Foto: 29.ru printscreen

UŽAS

RUS JE SAZNAO DA GA JE OLGA VARALA 9 PUTA: Usledila je OZBILJNA OSVETA, on nije nimalo NAIVAN, HOROR!

Vjačeslavova ljubomora eksplodirala je kada je saznao da se Olga prijavila na lokalno takmičenje u lepoti gde je i pobedila

Objavljeno:

Rus po imenu Vjačeslav (40) odrubio je u naletu ljubomore glavu svojoj partnerki i lokalnoj “kraljici lepote” Olgi Šljaminoj (33).

Užasan zločin dogodio se 25. marta u Novodvinsku kada je rodbina majke dvoje dece prijavila njen nestanak. Policija je posle šest dana “češljanja” kraja pronašla Olgino telo, a onda nešto dalje i njenu glavu u šumi kraj grada.

Olgina neutešna familija istakla je u izjavama policiji da se njeno ponašanje promenilo u poslednje vreme usled stalnih svađa sa Vjačeslavom. Sve je prvi put kulminiralo kada mu je ona navodno rekla da ga je devet puta prevarila, što se kasnije ispostavilo kao netačno. Međutim, Vjačeslav kao da je želeo da samo u to veruje.

Par se upoznao pre dve godine nakon što su Olgi propala dva braka. Sve je funkcionisalo, makar prividno u toj vezi kako treba sve do prošlog maja kada je na licu žene postalo jasno da trpi izvesno nasilje u kući.

Vjačeslavova ljubomora eksplodirala je kada je saznao da se Olga prijavila na lokalno takmičenje u lepoti gde je i pobedila.

Prema lokalnom portalu Life, Olga je posle toga očajnički želela da izađe iz veze ali ju je posesivni partner na samo njemu znan način uporno držao u njoj.

Prema nezvaničnim podacima, Vjačeslav je doveo Olgu u šumu kako bi se “malo prošetali” a onda mu je bio cilj da joj odrubi glavu i onda nju i telo zakopa ispod snega što dalje od pogleda prolaznika.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.