PREKIPELO MU! BUČNIM KOMŠIJAMA OSTAVIO BESNU PORUKU U LIFTU: J***** se, ne živite sami u ovoj j***** kolibi (FOTO)
Stanar zgrade u Los Anđelesu, Foto: Profimedia

alternativni predlozi!

PREKIPELO MU! BUČNIM KOMŠIJAMA OSTAVIO BESNU PORUKU U LIFTU: J***** se, ne živite sami u ovoj j***** kolibi (FOTO)

Jedan par iz Los Anđelesa se toliko posvađao da su probudili sve stanare zgrade

Objavljeno: 14:27h

Jedan stanar zgrade u Los Anđelesu bio je prisiljen da ostavi poruku svojim bučnim komšijama koji su ga probudili usred noći. U poruci im je predložio šta da rade umesto da se svađaju.

Jedan par iz Los Anđelesa se toliko posvađao da su probudili sve stanare zgrade. Međutim, jednom stanaru je prekipelo pa im je napisao besnu poruku i ostavio je u liftu.

U njoj je izneo svoje pritužbe i predložio im šta mogu da rade samo da ne viču. Fotografija je objavljena na Redditu, a mnogi su se oduševili njegovim alternativni predlozima.

Poruka
foto: PrintscreenReddit

- Susedima koji su imali 'epski glasnu svađu' u ranim jutarnjim satima. J***** se, ne živite sami u ovoj j***** kolibi. Ovde postoje stvarna ljudska bića koja takođe tu žive i jutros ste nas sve probudili. Pretpostavljajući da ste odrasli ljudi, što kažete, da sledeći put kad se budete osećali slično i budem vam trebao izduvni ventil.. Meditirajte ili se molite. Ili samo pojedite kolač.. samo nas nemojte sve ponovno probuditi, inače ćemo izvaditi vile, vi povlašćena razmažena derišta - pisalo je u poruci.

Mnogi su komentarisali njegovu poruku.

- Sviđa mi se što je započeo sa razumnim činjenicama, a završio onako kako se oseća. Mogu se povezati s ovom porukom - bio je jedan komentar.

- Jesam li jedina koji voli čuti svađu svojih suseda? Kod mene se to ne događa često, ali kad se dogodi, trčim na prozor kako bih pokušala čuti sve detalje - dodala je druga.

Bonus video:

02:38

SRAMNO! NAJSTARIJI GRAĐANI NA METI PREVARANATA! Pozivaju na besplatan pregled, pa im uvale aparat od 350 evra (KURIR TELEVIZIJA)

(Espreso / 24sata)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.