NOVI SOLITER U MAJAMIJU BIĆE VISOK 320 METARA: Najeftiniji stan će koštati skromih MILION DOLARA! (FOTO/VIDEO)
Majami, Foto: Printscreen/Youtube

vrh

NOVI SOLITER U MAJAMIJU BIĆE VISOK 320 METARA: Najeftiniji stan će koštati skromih MILION DOLARA! (FOTO/VIDEO)

Soliter će izgledati poput stvari od devet neurednih naslaganih kutija od stakla koje je osmislio slavni urugvajski arhitekta Carlos Ott

Objavljeno: 13:15h

Ovaj soliter će uskoro postati najviša zgrada u američkoj saveznoj državi Floridi. Naime, reč je o novom soliteru hotela Waldorf Astoria koji će biti izgrađen u centru Majamija, a koji će se biti čak 320 metara visine.

Soliter će izgledati poput stvari od devet neurednih naslaganih kutija od stakla koje je osmislio slavni urugvajski arhitekta Carlos Ott, a biće izgrađen u saradnji sa obrtom PMG. Zgrada će obuhvatiti oko 100 spratova, a biće smeštena na vrlo traženoj lokaciji – 300 Biscayne, koja je svega 10 minuta udaljena od poznatih gradskih plaža.

U donjim kockama ove moderne arhitekture nalaziće e se hotel s pet zvezdica u kojem će se nalaziti oko 200 soba i apartmana, vrhunski restoran, spa-zonu i fitness-centar, bazene, prostor za okupljanja na otvorenom te ostale slične sadržaje.

Gornji deo zgrade rezerviran je za luksuzne stanove za koje se već sada primaju rezervacije, iako neboder još nije izgrađen. Najjeftiniji stan u neboderu koštaće milon dolara, a celokupnu ponudu ovog nebodera u centru Majamiju možete videti i na YouTube-u u videu Miami Residental Groupe.

Bonus video:

02:21

OGRADA OKO SKUPŠTINE KAO PRE 85 GODINA? Ako pronađemo IZGUBLJENO kulturno dobro, evo šta se može dogoditi! (KURIR TELEVIZIJA)

(Espreso / 24sata)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.