IZGLEDAM KAO ŠREK! BRITANKA KORISTILA KOZMETIKU KOJOJ JE PROŠAO ROK TRAJANJA: "Neka mi neko pomogne" (VIDEO)
Saskia, Foto: TikTok

NEVEROVATNO

IZGLEDAM KAO ŠREK! BRITANKA KORISTILA KOZMETIKU KOJOJ JE PROŠAO ROK TRAJANJA: "Neka mi neko pomogne" (VIDEO)

Ljubitelj lepotnog rituala, nazvana Saskia, pokušala je da postigne prelepu preplanulu put i koži da 'zdrav' sjaj, ali njen plan je propao

Objavljeno:

Da upotreba kozmetike kojoj je istekao rok trajanja nije najbolja ideja na njenoj, sada zelenoj koži, naučila je Britanka koja se na TikTok-u požalila da umesto preplanulog tena izgleda kao Shrek.

Ljubiteljka rituala lepote, nazvana Saskia, pokušala je da postigne prelepu preplanulu put i koži da 'zdrav' sjaj, ali njen plan je propao. Naime, ona se požalila na TikTok-u da se nakon upotrebe losiona za sunčanje pokazalo da je 'potpuno zelen'.

„Izgledam kao jebeni Šrek“, napisala je pored svog videa koji je nasmejao mnoge ljude na video platformi.

Nakon što je nanela sredstvo za samotamnjenje i primetila da se boja razvija u ’čudnom smeru’, odlučila je da proveri datum isteka naveden na bočici.

- Neka mi neko pomogne, kako da operem ovo. Mislim da je losionu istekao rok, ali zašto izgledam kao Shrek? - pitala je svoje saputnike, prenosi Sun.

Podigla je proizvod do kamere, pokazujući datum - koji je istekao prošle godine.

Dok je gledala svoje ruke i lice, tužno je rekla: 'Zašto ja?'

Njen neuspeh prikupio je desetine hiljada pregleda, a ljudi su podelili njene savete kako da se rešite mrlja i zelene boje.

Jedna osoba je rekla: 'To mi se znalo desiti, ali koristila sam hidratantnu kremu i zelena nijansa je izbeledla kroz dan.'

Bonus video:

02:29

Espreso anketa

(Espreso/24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.