BRITANSKA JAVNOST BESNA: Ne emitujte taj intervju! Kako možete biti tako bezosećajni i sebični?
Megan Markl i Princ Hari, Foto: EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA

VELIKA BRITANIJA

BRITANSKA JAVNOST BESNA: Ne emitujte taj intervju! Kako možete biti tako bezosećajni i sebični?

Nakon što su isečci intervjua analizirani do besvesti, glavno pitanje je da li će Britanci uopšte videti kontroverzni intervju.

Objavljeno:

Britanski dnevnik Daili Ekpress objavio je insajderske informacije prema kojima bi ITV mogao da otkaže pokazujući intervjue koje su Oprah Vinfrei dali Meghan Markle i princ Harri. Ta TV stanica platila je CBS-u više od milion funti za prava prikazivanja na Ostrvu.

Sve zavisi, tvrdi Daili Ekpress, od zdravlja supruga kraljice Elizabete II, vojvode od Edinburga, princa Filipa. Ako se vojvodi, koji je upravo operisao srce, pogorša, ITV može odustati od intervjua, za koji se očekivalo da će biti označen kao „televizijski događaj decenije” i koji bi trebalo da bude na programu u nedelju, 7. februara u SAD a u ponedeljak u Velikoj Britaniji.

Međutim, kako stvari sada stoje, ITV nastavlja samostalno i na Tvitteru su najavili da će u ponedeljak redovno objavljivati najočekivaniji intervju godine.

U svetlu najnovijeg razvoja događaja, stručnjaci za odnose s javnošću pojavljuju se sa svih strana predlažući šta bi Harri i Meghan, iz Susseka, trebalo da urade. Suština predloga je - odložite priču, zaustavite stvar, pitajte CBS, Oprah, učinite sve što možete, samo odustanite.

Strašno vreme Mark Borkovski, jedan od najpoznatijih PR-ovaca na Ostrvu koji je, između ostalog, savetovao Slavicu Radić Ecclestone tokom razvoda od Bernie Ecclestone-a, rekao je za Ekpress UK da par nije odabrao dobar trenutak za otkrivajući intervju. „Tajming je grozan, a loš osećaj je iz dana u dan sve jači“, rekao je.

Mnogo žešći bio je kraljevski biograf Robert Jobson.

- Kako je vojvoda od Edinburga veoma loš, činjenica da par i dalje planira da prikaže svoj samozadovoljni intervju bez ikakvih postavljenih ograničenja, koji su dali kraljici talk shova Oprah Vinfrei, pokazuje da su bešćutni, da ne brinu ni za koga i su izuzetno površni - rekao je za Daili Mail.

Sussek, koji su svoje sudske dužnosti napustili pre nešto više od godinu dana i preselili se sa svojim malim sinom Archieem u SAD gde grade živote i karijeru, pod velikim su pritiskom, ali za sada je projekat „reci sve“ napredovati.

Na Sudu je u toku istraga Istovremeno sa vestima o operaciji implantacije stenta, Harri-jevom 99-godišnjem dedi pojavio se još jedan teaser, još jedna najava onoga što bi gledaoce tog intervjua trebalo da drži prikovanim za kauče.

U klipu od 30 sekundi, Oprah pita Meghan, „Kako se osećate kad znate da će danas čuti vašu istinu izgovorenu u palati?“

Meghan odgovara, "Ne znam kako su mogli da očekuju da ... umuknemo kada Kompanija ima aktivnu ulogu u podsticanju laži o nama. A ako to dolazi sa rizikom da izgubimo stvari ... Pa, već je mnogo izgubljeno “.

Taj novi snimak objavljen je nakon što je britanski sud potvrdio da pokreću istragu o navodima da je Meghan zlostavljala zaposlene u palati Kensington u kojoj su ona i Harri živeli već neko vreme.

Prema tim navodima, vojvotkinja je primorala dve pomoćnice da podnesu ostavke 2018. godine, a optužile su je i za emocionalnu okrutnost i manipulativnost. Odgovorne sudske službe pozvaće sve zaposlene koji su u to vreme radili u palati Kensington, uključujući i one koji su od tada otišli, da razgovaraju i sarađuju u rešavanju ovog slučaja.

Novih 30 sekundi u kojima kraljevsku porodicu odbegla nevesta naziva Kompanijom analizira se do besvesti. I dok su nakon najave prvog svi pričali o tome kako je Meghan u svom nastupu kanalizovala ledi Dajanu - obučena u cvetnu haljinu Armani i s rukama na trudničkom stomaku, noseći Dianinu narukvicu, smeškajući se i gledajući - u novom klipu telo stručnjak za jezik vidi sasvim drugu osobu.

Meghan kao što ranije nismo čuli Džudi Džejms rekla je jednom portalu da se Buckinghamska palata uzalud nadala da Meganin misteriozni osmeh iz prve najave znači da će ona „kikotati negirajući tvrdnje iz domaćinove serije dramatičnih pitanja“. U drugoj najavi, tvrdi on, Meghan je „vrsta koju nikada ranije nismo čuli“.

Glas joj je tiši, govori sporije, da bi napravila pauzu između reči da bi naglasila. Zbog toga zvuči manje emocionalno i više činjenično. Njen pogled je usredsređen na prisećanje jer naglašava neke reči, a zatim u drugom smeru, povezanom sa pogledom u budućnost, kada govori o „riziku od gubitka“, rekao je Džejms.

Dodala je da kod Megan ne vidi nikakve znakove koji bi ukazivali na oprez ili zabrinutost da će izaći nešto što ona ne želi. Apsolutno kontroliše svoje reči.

Nakon gledanja drugog klipa, sve više ljudi upoređuje Meghan sa Vallis Simpson, ženom koja je stvorila Edvarda VIII. abdicirao. Ova poređenja, barem što se tiče Meghanine frizure i haljine, pojavila su se nakon prvog zadirkivanja, ali sada mnogi vide još veću sličnost i tvrde da Meghan namerno oponaša uspravno držanje i malo ukočeno držanje supruge Harri-jeve prabake An Amerikanka i razvedena, a brak sa njenim suprugom koštao je trona, morao je da živi van domovine, a porodične veze bile su zategnute do kraja njegovog života.

Bonus video:

(Espreso/Jutranji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.