MAJKA TROJE DECE ŠOKIRALA CEO SVET: Ono što je rekla, neki takođe misle, ali niko nema HERCA DA PRIZNA!
Majka, ilustracija, Foto: Twitter printscreen

skandal

MAJKA TROJE DECE ŠOKIRALA CEO SVET: Ono što je rekla, neki takođe misle, ali niko nema HERCA DA PRIZNA!

Njoj se, kaže mama, ne sviđa Lilina ličnost, kako se ponaša, jer je 'stalno sebična, drska i ljuta, i neprestano zbog nečeg stvara dramu"

Objavljeno:

Neki psiholozi tvrde da, premda ih većina to neće nikad priznati, roditelji s više dece uvek imaju i ono jedno malo "draže" od drugih, ali jedna se mama anonimno požalila na suprotni problem - ona, naime, od svoje troje dece ima - najmanje omiljeno - svoju najstariju za koju otvoreno kaže da je "većinu vremena i ne podnosi u svojoj blizini"...

I premda mlađi sin i ćerka, napisala je ova mama, nisu savršeni i često je izluđuju sa svojim ispadima, ona ih svejedno obožava. A obožavanje nije ni blizu onog što oseća prema najstarijem detetu, devetogodišnjoj ćerki Lili.

- Nemojte mešati činjenicu da mi Lili nije draga s tim da nemam ljubav za nju. Ona je moje dete i ja je volim, da uradi bilo šta i dalje bih je volela; postoji razlika između "ljubavi" i "sviđanja" - objasnila je anonimna mama.

Njoj se, kaže mama, ne sviđa Lilina ličnost, kako se ponaša, jer je 'stalno sebična, drska i ljuta, i neprestano zbog nečeg stvara dramu".

- To radi u školi, kod kuće i na treningu, a onda ne priznaje svoje greške, pa čak ni da sasluša s čim je nekog uznemirila - objasnila je mama.

Lili, ipak, usprkos ovom majčinom opisu njenog karaktera, ima mnogo prijatelja, a dobro se slaže s mlađim bratom i sestrom, ali kad naljuti mamu s njom ne razgovara i izbegava je. Zato je već neko vreme za najstariju devojčicu zadužen tata. On je vodi na treninge, na dečje rođendane i zabave i svakodnevno joj pomaže rešavanju domaćeg, od čega je mama naprosto, kako sama kaže, odustala - u nadi da će se "Lili u budućnosti promeniti".

(Espreso / Miror)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.