EKSPERTKINJA ZA KRALJEVSKU PORODICU ZNA IME DRUGOG DETETA? Megan i Hari još uvek nisu otkrili pol!
Hari i Megan, Foto: EPA / Yui Mok / POOL

čudno

EKSPERTKINJA ZA KRALJEVSKU PORODICU ZNA IME DRUGOG DETETA? Megan i Hari još uvek nisu otkrili pol!

Ime Dajana trenutno je najpopularniji izbor kod kladioničara, koji misle da bi Harri, ako mu se rodi devojčica, sigurno tako hteo da oda počast svojoj pokojnoj majci.

Objavljeno:

Ekspertkinja za kraljevsku porodicu Ingrid Sevard tvrdi da zna kako će da se zove drugo dete princa Harija i Megan Markl.

Iako par još ne želi da otkrije pol, mnogi ljudi počeli su da nagađaju da li će biti dečak ili devojčica i koje će ime dati bebi, a ekspertkinja je ponudila nekoliko mogućih imena za oba pola. "Ovo je sve u stilu Los Anđelesa gde sada žive. Sigurna sam da dete neće nositi tradicionalno britansko ime, već će imati ime viktorijanskog stila. Ako dobiju sina nazvaće ga Redmond, Blu ili Grej, a ako dobiju ćerku nazvaće je Dejzi, Primrouz, Vajolet ili Ajvi. Ipak, ne bih se začudila da dete nazovu Dajana", rekla je za Femail. Ime Dajana trenutno je najpopularniji izbor kod kladioničara, koji misle da bi Harri, ako mu se rodi devojčica, sigurno tako hteo da oda počast svojoj pokojnoj majci. Nagađa se i da će se Megan ovog puta porađati po svojim pravilima, umesto po kraljevskim i da će da priredi puno raskošniju zabavu darivanja deteta nego pre dve godine, kada se paru rodio sin Arči. Podsetimo, princ Hari i Megan Markl odstupili su sa kraljevskih dužnosti i odrekli se svojih titula pa su se iz Engleske preselili u SAD, gde uživaju u porodičnoj svakodnevici.

(Espreso/Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.