NJIHOVOJ SREĆI NEMA KRAJA Princ Hari i Megan Markl otkrili pol bebe!
Megan i Hari, Foto: EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA

konačno!

NJIHOVOJ SREĆI NEMA KRAJA Princ Hari i Megan Markl otkrili pol bebe!

Bračni par je trenutno posvećen odabiru klinike gde će se Megan poroditi i doneti na svet dečaka koji će usrećiti njenu porodicu

Objavljeno:

Podsetimo, Megan je pre nekoliko meseci doživela veoma traumatično iskustvo kada je izgubila bebu, zbog čega su ona i princ Hari sada na velikom oprezu. Ona je za “Njujork tajms” pisala o tome kako sumnja u mogućnost brzog oporavka od nemilog događaja koji se odigrao, ali čini se da sada mogu malo da odahnu

Slavni par Megan Markl i princ Hari obradovali su sve vešću da će njihova porodica uskoro postati bogatija za jednoj člana, a sada su otkrili i da će njihov sin Arči dobiti brata, zbog čega su neizmerno srećni.

Naime, portparol kraljevskog para na svom Instagram nalogu objavio fotografije londonskog umetnika Misana Harimana, na kojima se može primetiti da je vojvotkinja u poodmakloj trudnoći. Paru bliski krugovi svedoče da su oni i dalje na oprezu i da se teško opuštaju s obzirom na prethodno iskustvo, mada su stege popustile kada su na poslednjem ultrazvuku saznali da čekaju zdravog dečaka – prenosi najnoviji “Story”.

Podsetimo, Megan je pre nekoliko meseci doživela veoma traumatično iskustvo kada je izgubila bebu, zbog čega su ona i princ Hari sada na velikom oprezu. Ona je za “Njujork tajms” pisala o tome kako sumnja u mogućnost brzog oporavka od nemilog događaja koji se odigrao, ali čini se da sada mogu malo da odahnu.

Bračni par je trenutno posvećen odabiru klinike gde će se Megan poroditi i doneti na svet dečaka koji će usrećiti njenu porodicu.

Odmah po saznanju da će ovaj par dobiti dete, počela su nagađanja da li će biti dečak ili devojčica, kako će se beba zvati a organizovana su čak i klađenja.

(Espreso/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.