OVO JE MILENA, LEPOTICA KOJA JE ZBOG TRAUME OTROVALA 2 MOMKA: Mislila je kako ima DOBRO RAZRAĐEN PLAN!
Milena iz Moldavije, Foto: printscreen

mislila da je uspela

OVO JE MILENA, LEPOTICA KOJA JE ZBOG TRAUME OTROVALA 2 MOMKA: Mislila je kako ima DOBRO RAZRAĐEN PLAN!

Mislila da je uspela, ali je ovaj detalj odao

Objavljeno:

Dvadesetpetogodišnja Moldavka Milena Kabau iz predgrađa Kišinjeva nalazi se u pritvoru pošto je na jednoj privatnoj prednovogodišnjoj žurci otrovala dva momka.

Radi se o Mileninim bivšim momcima zbog kojih je početkom 2020. godine morala da izazove pobačaj. Ova devojka imala je tu nesreću da je zatrudnela u vreme kada je vodila paralelnu vezu sa dva momka, piše cuvintul.md.

Kada im je rekla da je trudna, obojica su joj okrenula leđa i nisu želeli da se prihvate moguće najveće odgovornosti u životu.

Ceo period pre, za vreme i posle pobačaja Mileni je pao jako teško, pre svega psihički i morala je da ide i kod psihijatra, čak i u vreme koronavirusa.

Nakon što joj je prijateljica rekla da će se na pomenutoj prednovogodišnjoj žurci pojaviti oba bivša momka, Milena je rešila da ih otruje.

Međutim, nije računala na to da će apotekarka u čijem je objektu kupila nedozvoljene preparate čuti jedan njen telefonski razgovor.

U tom razgovoru, apotekarka je čula kako Milena s nekim priča o budućoj nameri. Žena iz apoteke je posle dva dana u kraju saznala i da su se dva momka otrovala na jednoj žurci i “sabrala je 2 i 2”, pozvavši policiju.

Oko 20 gostiju sa mini-žurke u stanu bili su pozvani na razgovor i niko od njih nije posumnjao na Milenu. Ipak, zahvaljujući snimcima iz apoteke, otkriveno je da je Milena prva osumnjičena i ona je privedena.

Na razgovoru je priznala da je otrovala momke, ali ne s namerom da ih ubije već da ih “samo malo zaboli stomak” kao što je nju pre godinu dana. Momci su proveli tri dana u bolnici na oporavku.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.