KAKO DA SE OTARASIM NJEGOVE ĆERKE IZ PRVOG BRAKA? Zavapila je za pomoć, a kakvi su bili komentari ljudi, pročitajte
Ljubav izmedju oca i ćerke, Foto: Profimedia

zla maćeha

KAKO DA SE OTARASIM NJEGOVE ĆERKE IZ PRVOG BRAKA? Zavapila je za pomoć, a kakvi su bili komentari ljudi, pročitajte

Napominjem da nisam loša osoba, samo se želim pobrinuti za svoje dete i biti uverena da će imati svu pažnju svog oca, bez starije sestre koja će to ometati

Objavljeno:

Neverovatan post žene na društvenoj mreži je izazvao gomilu komentara. Na njemu je objavila kako se udaje za udovca, koji sa sobom ima i ćerku iz prvog braka.

Želim da se moj verenik reši svoje četverogodišnje ćerkei, jer znam da je neću odgajati kao vlastito dete, a i prilično mi ide na živce, jer je pljunuta mama i stalno me podseća na njegovu preminulu suprugu - napisala je anonimna žena iz SAD-a na Instagram stranici 'Talks With Mee' zatraživši savet kako da se reši devojčice. Post je potom prenet i na Facebooku, u grupi 'CTRL+ALT+DLT that Relationship', a kasnije i na Redditu, a gde god se objavio izazvao je brojne negativne komentare.

Ljudi su, zapravo, ostali šokirani njenim objašnjenjem. Autorka piše kako je trudna sedam meseci i verena za udovca koji brine o četvorogodišnjoj ćerki, te da se boji i zbog toga što je ona jako vezana za svog tatu.

- Bojim se da će ga udaljiti od našeg deteta - piše, te dodaje kako bi njegova ćerka mogla živeti s bakom i dekom ili joj mogu naći porodicu koja bi je usvojila.

- Napominjem da nisam loša osoba, samo se želim pobrinuti za svoje dete i biti uverena da će imati svu pažnju svog oca, bez starije sestre koja će to ometati. Molim vas, pomozite - zavapila je u svojoj objavi, naglasivši da je venčanje nje i verenika zakazano za 2022. godinu.

Među izrazito negativnim komentarima, posebno se ističu oni u kojima tu ženu nazivaju zlom maćehom, nalik onoj iz priče o Pepeljugi.

- Ovo je odvratno i ako te muči, uopšte ne bi trebala biti s tim čovekom - piše u jednom od komentara.

- Ne možeš nekome reći da se reši deteta zato što si ti ljubomorna veštica - piše u drugom komentaru, dok je veliki broj onih koji su napisali kako im je od njenog posta - pozlilo.

- Ta devojčica zaslužuje puno više od tebe. Nadam se samo da će on saznati za ovo pre venčanja - napisala je jedna žena u komentaru, dok drugi kaže: Ako ne volite decu drugih ljudi, onda nemojte ni izlaziti na sastanak s čovekom koji ima dete.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.