ŽENA TVRDI DA JE UMRLA I BILA U PAKLU! Ovu njenu ispovest MORATE PROČITATI!
Ilustracija, Foto: Profimedia

čudno

ŽENA TVRDI DA JE UMRLA I BILA U PAKLU! Ovu njenu ispovest MORATE PROČITATI!

Pala sam i nastavila sam padati, činilo mi se zauvek

Objavljeno:

Nasuprot činjenici da veći broj ljudi koji dođu u situaciju da se bore za svoj život kažu da su ugledali svetlo Raja, jedna žena rekla da je videla Pakao.

Nakon što se predozirala, Stefani je proglašena mrtvom. Posle kratkotrajnog susreta sa smrću, oporavila se pa opisala da je osećala da je bila na mestu koje je zlo. "Pala sam i nastavila sam padati, činilo mi se zauvek. Videla sam delove svog života i sve što sam ikad učinila pogrešno", rekla je dodajući kako je prestala padati kada je pala u svoj rodni grad. On je izgledao, kako kaže, kao da je na njega pala bomba i ona je bila jedina osoba tamo, piše Express.

"Znala sam da je prekasno za promene i da sam sama sebi prouzrokovala takav ishod", tvrdila je i opisala kako se onda probudila. "Vratila sam se u svoje telo i bila živa. Bila sam tako uzbuđena i zahvalna što me Bog blagoslovio", rekla je. Otkako je doživela bliski susret sa smrću, Stefani veruje da joj je data prilika da preokrene svoj život. Kako kaže, više ne preispituje postojanje Boga, nego deli svoju priču s drugima u nadi da će im promeniti živote. "Raj mora postojati jer pouzdano znam da sam bila u Paklu", smatra Stefani.

Međutim, naučnici nisu uvereni da je njeno iskustvo znak zagrobnog života. Neurolog Kristof Koh veruje da su takve vizije normalne, te nastaju kada mozak ostaje bez kiseonika, u borbi za preživljavanjem. "Kao lekar delujem pod hipotezom da su sve naše misli, sećanja i iskustva posledica prirodnih uzročnika, poput rada mozga, a ne onih nadprirodnih", tvrdi.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Večernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.