UMRLI U ISTO VREME, SAMO PAR SEKUNDI IH DELILO, A BILI SU 47 GODINA U BRAKU: Ovo je je najtužnija korona smrt danas
Muži žena sa koronom, Foto: printscreen

ostali romantični do kraja

UMRLI U ISTO VREME, SAMO PAR SEKUNDI IH DELILO, A BILI SU 47 GODINA U BRAKU: Ovo je je najtužnija korona smrt danas

Nakon 47 godina braka, muž i žena preminuli u isto vreme od koronavirusa

Objavljeno:

Patricia i Leslie McWaters proveli su 47 godina u braku. Dobili su decu, pa unuke, pa praunuke. Nažalost, prošlog dana su u istoj minuti oboje preminuli od posledica zaraze koronavirusom.

"Doslovce su sve radili zajedno. Premda smo u šoku, kad sve sagledamo, ovo nije tako veliko iznenađenje jer su neprestano bili zajedno i moram reći da su se jako lepo zabavili u životu", rekla je jedna od njihove dve kćeri Joana Sisk za CNN.

Bračni par McWaters dio su crne statistike od više od 268.000 ljudi koliko ih je umrlo u SAD-u.

Broj hospitaliziranih slučajeva tamo neprestano raste što jako zabrinjava zdravstvene delatnike.

Na prvi pogled Patricia i Leslie bili su različiti. Ona je bila razumna medicinska sestra, a on veteran koji se samo šalio i umirovljeni vozač kamiona. Ona je bila gazda, kaže porodica, a on je bio vic-maher.

No, ono što su među njima odmah uočili i oni koji bi ih prvi put videli, bila je iskrena nežnost i briga koju su gajili međusobno, ali i prema drugim ljudima.

Prva je u bolnici završila Patricia, no brzo su joj rekli da ostane kod kuće u izolaciji. Budući da je sama 35 godina radila na području medicine, nije propitivala odluke lekara mada se nije najbolje osećala. Dan posle toga oboje su završili u bolnici.

Kad su umrli, bolničko osoble je zaključilo da je razmak u vremenu smrti samo nekoliko sekundi te su onda zapisali isto vreme smrti: Utorak, 24. studeni 2020, 16 i 23 sati.

Sisk je rekla da joj je žao što su umrli zbog ove bolesti koju u obitelj nisu otpočetka shvaćali ozbiljno. Sad kad izađu napolje, ne skidaju masku.

Kći je taj dio posebno naglasila u osmrtnicama kako bi podigla svest o koronavirusu u nadi da će tako nekome spasiti život.

"Ovako moja mama, koja je celi život bila medicinska sestra, čak i s neba može nastaviti spašavati živote što joj je iznimno mnogo značilo", reka je Sisk.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/n1)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.