OGROMAN SKANDAL NA VENČANJU SNIMLJEN I KRUŽI INTERNETOM: Snaja i svekrva upale u OPASAN FAJT! (VIDEO)
Slika sa venčanja, Foto: Youtube printscreen

nezgodno

OGROMAN SKANDAL NA VENČANJU SNIMLJEN I KRUŽI INTERNETOM: Snaja i svekrva upale u OPASAN FAJT! (VIDEO)

Sara Regsdejl iz Kalifornije podelila je snimak sa venčanja svoje sestre Ane, a u videu je zabeležen skandalozan trenutak sukoba snaje i svekrve na venčanju

Objavljeno:

Često se, pola u šali, a pola u zbilji govori o netrpeljivosti između snaje i svekrve. To, naravno, ne mora da bude tako, ali ponekad jeste, a dokaz za to je snimak koji kruži društvenim mrežama.

Sara Regsdejl iz Kalifornije podelila je snimak sa venčanja svoje sestre Ane, a u videu je zabeležen skandalozan trenutak sukoba snaje i svekrve na venčanju.

"Moja sestra se venčala pre nekoliko godina. Njena svekrva ju je oduvek mrzela, ona je samo jedna od onih koje smatraju da im odvode sina", napisala je Sara.

Na snimku se vidi mlada koja razmenjuje zavete sa svojim suprugom, ali se iznenada u to ubacuje mladoženjina majka koja prekida ceremoniju. Ona je počela da viče na mladu i da se približava oltaru, kritikujući mladine zavete i tvrdeći da njen sin "nema mane".

"Ne možeš da kaže da moj sin ima mane", poručila je svekrva, nakon čega joj je mlada odgovorila: "Idite. Nećete da pokvarite moje venčanje. Svi imaju mane, zato ga i volim. Možete da idete, Džudi".

Stvari su se nakon toga dodatno zahuktale jer je svekrva odbijala da ode, pa je još započela raspravu o tome ko je platio venčanicu, dok je mladoženja stajao šokiran.

"Ti upravo sada pokazuješ svoje mane, ne znaš da se ponašaš kao odrasla osoba", poručio je on svojoj majci na kraju.

Posle objave ovog videa na društvenim mrežama, ljudi su bili šokirani scenom, ali srećom, izgleda da svekrva nije uspela da se ispreči između njihove ljubavi. Sara i njen suprug i dalje su u braku i imaju bebu, preneo je Mondo.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.