OVA ŽENA JE RAZBESNELA MILIONE SVOJIM PRIZNANJEM! Zbog dečka je OSTAVILA SINA, a pokušala je OVIM da se opravda!
Foto: Printscreen/Youtube/Showpo Channel

svašta

OVA ŽENA JE RAZBESNELA MILIONE SVOJIM PRIZNANJEM! Zbog dečka je OSTAVILA SINA, a pokušala je OVIM da se opravda!

Razmišljala sam i ranije o odricanju od starateljstva nakon venčanja, ali kako da to objasnim svojim roditeljima? Majka mi boluje od depresije, otac od kancera. Ne želim da im oduzmem i unuka, to bi im slomilo srce

Objavljeno:

Ovo je ispovest žene koja se našla u veoma delikatnoj situaciji:

- Zbog novog muža bih se odrekla deteta iz prvog braka. Imam 30 godina, razvedena sam i iz tog braka imam sina.

Starateljstvo nad njim delim sa bivšim mužem. Moj dečko, koji je takođe razveden, ima ćerku nad kojom puno starateljstvo ima njegova bivša žena.

Ja se sa svojim sinom viđam svakog drugog vikenda, a moj dečko svoju ćerku ne viđa nikada.

On me je već zaprosio, ali mi je mesec dana nakon veridbe rekao da želi da se odreknem viđanja sina. Rekla sam mu da moji roditelji žele da provode vreme sa svojim unukom, a to mogu samo ako ja imam pravo deljenog starateljstva.

Dečko, s druge strane, kaže da želi da ode u drugu državu da radi par meseci i smatra da bi bilo idealno da ja to vreme iskoristim i razmislim da li ću se odreći starateljstva nad svojim sinom.

Razmišljala sam i ranije o odricanju od starateljstva nakon venčanja, ali kako da to objasnim svojim roditeljima? Majka mi boluje od depresije, otac od kancera. Ne želim da im oduzmem i unuka, to bi im slomilo srce.

Dečko mi je, kada smo tek počeli da se zabavljamo, rekao da ne može da prihvati mog sina. Svesna sam toga da mnogi muškarci ne žele ženine "terete" iz prošlih veza, ali me muči to što moj muž želi da se odreknem starateljstva odmah, a ja sam to planirala za kasnije.

Ne mogu da podnesem pomisao da na taj način slomim srce svojim roditeljima, a žao mi je i jer me sin mnogo voli. Šta da radim - napisala je ona.

Ova njena ispovest razbesnela je mnoge majke i žene koje to nisu, mnogi su joj prigovorili zbog toga što se uopšte dvoumi i ukazali na to da ukoliko muškarac nije spreman da prihvati njeno dete, a ne "teret" kako ga ona zove, nije ni zaslužio da bude sa njom i da je tu njena nedoumica trebala da prestane.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Srbija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media