ČITALA JE NOVINE I SLUČAJNO SAZNALA ZAŠTO SE RAZVELA: Hej, pa mi smo tada BILI u BRAKU!
U najavi venčanja piše da su vezu počeli u januaru 2017., Foto: Printscreen

neverovatna priča

ČITALA JE NOVINE I SLUČAJNO SAZNALA ZAŠTO SE RAZVELA: Hej, pa mi smo tada BILI u BRAKU!

Bio mi je najbolji prijatelj, ceo mi je život bio uništen

Objavljeno:

Žena koja nikad nije razumela zašto joj se raspao brak ostala je u šoku kada je to otkrila u novinama.

Nikita Moreno je prije mesec dana čitala Njujork tajms u kojem je saznala da se njen bivši suprug Robert Palmer (30) ponovno ženi i to sa pet godina starijom Lauren Mailian koji je upoznao u januaru 2017. godine u teretani u Njujorku nakon čega su započeli svoju vezu.

Ali, Nikita kaže kako su ona i Robert tada bili u braku.

foto: Printscreen

U najavi venčanja piše da su vezu počeli u januaru 2017. te da on nikada nije bio oženjen. To mi je bila velika vest jer sam mu ja u januaru 2017. bila supruga – ispričala je Nikita za Njujork Post.

Razišli smo se u martu te godine, a službeno smo se razveli u januaru 2018, ali nikad nisam razumela zašto. Sve dok nisam pročitala to i NY Tajmsu – dodala je.

U članku piše kako su se Robert i Lauren zaljubili pre tri i pol godine u teretani, a njega je osim njene lepote privuklo i to što je bila jedina žena koja diže tegove. Pet meseci kasnije par je počeo da zajedno živi, a nije dugo trebalo da se Robert zbliži s decom koju je Lauren imala iz ranije veze. Njegov brak u članku se ne spominje.

S Nikitom se venčao kod matičara u decembru 2015. godine, a veliko venčanje planirali su za leto 2017. Međutim, Robert se počeo udaljavati od svoje supruge, a sada je očigledno poznat i razlog.

Bio mi je najbolji prijatelj, ceo mi je život bio uništen. Znala sam da nešto nije u redu. Sumnjala sam da me prevario, a kada sam ga to pitala, nikad nije odgovorio – ispričala je Nikita.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Večernji list)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.