NOVA TEORIJA ZAVERE POMAMILA ŽENE! U brushalterima su ugrađeni ČIPOVI ZA PRAĆENJE, samo čitajte...
Foto: Profimedia

u svašta ljudi veruju

NOVA TEORIJA ZAVERE POMAMILA ŽENE! U brushalterima su ugrađeni ČIPOVI ZA PRAĆENJE, samo čitajte...

Najnovija teorija zavere podigla je na noge široku javnost, posebno pripadnice lepšeg pola pod sumnjom da su sva njihova kretanja praćena

Objavljeno:

Neverovatno, ali istinito! Teorije zavere neprestano se kroje, posebno od razvitka 5G mreže koja je došla paralelno sa koronavirusom. Poslednja i najpopularnija teorija zavere tiče se žena - u svakom brushalteru se nalazi čip kojim se prate žene.

Naime, društvenim mrežama su se proširile glasine kako navodno popularni brend "Victoria's Secret" ugrađuje posebne čipove u brushaltere, koje neki nazivaju oznakama za trgovinu seksom.

Ovakva vest neverovatnom brzinom se proširili internetom i društvenim mrežama i izazvala pravu paniku među ženama širom sveta. Ova vest se pojavila još pre nekoliko meseci, kada su se proširile glasine da ta kompanija ugrađuje posebne čipove u brushaltere i putem njih prati žene koje ih nose.

Obzirom na reakciju javnosti na ove teorije zavere, reagovala je i sama kompanija Victoria's Secret. Kako su zvanično objasnili, u svoje brushaltere ne ugrađuju nikakve misteriozne čipove, već da su ono što se u teorijama zavera spominje kao hardver za praćenje, u stvari RFID oznake koje se očitavaju skenerima.

Upotreba ovih čipova je prilično česta u modnoj industriji, a kompanije ih koriste u interne svrhe, kako bi pratile i efikasnije upravljale inventarom robe i magacinima uopšte. Osim toga, čipovi se sve više prate kako bi se kompanije izborile sa falsifikatima na tržištu.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.