OVAJ LIK IZGLEDA ISTO U 20-im I 50-im GODINAMA: Otkrio kako mu je to USPELO! Tajna je u 2 STVARI!
Edson Brendon izgleda mladoliko, Foto: Instagram printscreen/edsonsecrets

ne mari za godine

OVAJ LIK IZGLEDA ISTO U 20-im I 50-im GODINAMA: Otkrio kako mu je to USPELO! Tajna je u 2 STVARI!

"Fantastično je vide kako se ljude dive mojoj pojavi i nadam se da mogu da ih inspirišem da i oni promene svoj stil života", dodaje on.

Objavljeno: 16:38h

Influenser Edson Brendon postao je popularan zbog svog izrazizito mladolikog izgleda jer većina veruje da je u 20-im ili ranim 30-im, iako on zapravo ima 53 godine!

Ovaj pisac i personalni trener tvrdi da nikada nije imao nijednu plastičnu operaciju, te da njegova mladolikost rezultat dobre sihrane, treninga i nege kože. Takođe, dodaje da nikada ranije nije imao ovoliko energije kao što je to sada slučaj.

Brendon kaže da smatra svoje telo hramom, i da zato izbegava šećer, prerađenu i prženu hranu, te da nikada ne puši i ne pije. Pije samo mineralnu vodu i to najmanje dva litra na dan.

"Ne postoji razlika u tome kako se osećam kada sam imao 20 i kako se osećam sada, imam isto energije kao i pre. Da budem iskren, čak se osećam i bolje. Ljudi su u šoku kad otkriju da imam 53 godine, svi misle da imam 25", priča Holanđanin za "Unilad".

"Fantastično je vide kako se ljude dive mojoj pojavi i nadam se da mogu da ih inspirišem da i oni promene svoj stil života", dodaje on.

Edson svakodnevno trenira, ali tvrdi da veliku ulogu u njegvooj dobroj formi ima i pozitivno razmišljanje jer ono dobro utiče i na telo i na um. Takođe, važan deo je i ishrana, a na njegovom meniju su sveži smutiji od voća, bademovo mleko, žitarice, veganske palačinke, bela riba, piletina sa povrćem, integralni pirinač, sladak krompir, losos, pečurke, salata...

Ovaj Holanđanin je napisao i knjigu "Mladi posle 40-e" u kojoj je otkrio sve tajne svog izgleda.

"Ja sam dokaz da čovel može da izgleda i oseća se mlado čak i kad ostari. Prvi korak u tome je prihvatiti sebe. U redu ste takvi kakvi ste. Zatim treba napraviti svakodnevnu rutinu - nege kože, vežbi, ishrane... Uvek gledajte svetlu stranu života i zahvaljujte se na svemu onome što imate", zaključio je mladoliki 53-godišnjak.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Blic Žena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.