ODABERITE SLIKU KOJA VAS "ZOVE" i saznaćete snažnu poruku o svojoj ličnosti!
Odaberite jednu, Foto: printscreen Facebook Jana Bucković

vauu

ODABERITE SLIKU KOJA VAS "ZOVE" i saznaćete snažnu poruku o svojoj ličnosti!

Ovo morate da probate

Objavljeno: 18:11h

Odaberite sliku koja vas "zove", a zatim pročitajte svoju poruku. Ovaj test pomoći će vam da smirite srce i krenete napred s više samopouzdanja...

1. Vera

Vi ste čovek kojeg je Bog odabrao da promeni svet. Dobrota vašeg srca i empatija to jasno pokazuju.

Nedavno ste se susreli s problemima u svom ličnom životu, bili ste kritikovani, doživeli ste neprijatne šale i sabotaže, sve to čini da sumnjate u svoju vrednost i ciljeve prema kojima krećete. Nemojte podleći tim uticajima.

Slabi ljudi uvek pokušavaju da izvuku korist na štetu drugih ljudi. Bog je uvek na vašoj strani, neće dozvoliti da loše stvari nastave da vam se događaju. Imajte vere u sebe i znajte da ćete pobediti! Širite svoje svetlo po svetu!

2. Ljubav

Vi ste osoba koja razume značenje ljubavi i voli da širi taj osećaj po celom svetu, čineći živote drugih mnogo boljim. Vaša prisutnost je dovoljna da osvetli bilo koji put i nadahnuće je nade u srcima ljudi.

Međutim, često se osećate vrlo usamljeno i pogrešno. Krivite sebe i ne smatrate se dostojnim. Shvatite da nisu svi rođeni s razumevanjem i ljubavlju u srcu poput vas, tako da je malo verovatno da ćete biti voljeni onako kako želite. Međutim, to ne znači da ljubav koju dobijate nije istinska.

Kad naučite da prihvatate istinsku ljubav, ma koliko ona bila nesavršena, vaš život će se značajno poboljšati. Otvorite svoje srce i prepustite se iznenađenju!

3. Snaga

Čini se da je vaša snaga nedavno bila na testu. Mislite da su problemi sve teži i zapravo vam se čini da je ceo svet protiv vas.

Potrebno je eliminisati ovaj model razmišljanja, jer to nije vaša stvarnost. I zapamtite, “Sve što nas ne ubije, čini nas jačim.”

(Espreso.co.rs/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.