BUKVALNO NEĆETE VEROVATI ŠTA JE OVA ŽENA DOŽIVELA: Otišla u bolnicu zbog bubrega, pa saznala nešto NEVEROVATNO
Danet Glic, Foto: Youtube printscreen

šok

BUKVALNO NEĆETE VEROVATI ŠTA JE OVA ŽENA DOŽIVELA: Otišla u bolnicu zbog bubrega, pa saznala nešto NEVEROVATNO

Zbog velike boli u želucu otišla je u bolnicu misleći da ima problema s kamenom u bubregu m, no tamo je saznala da zapravo treba roditi - trojke

Objavljeno:

Bila planirana ili slučajna, svaka žena zna kad je trudna, no to nije bio slučaj Danet Gilc, ponosne majke trojki za koje uopšte nije znala da ih nosi, prenosi Your Tango.

Danet Gilc i njen suprug Ostina u braku su već 12 godina i ponosni su roditelji dvoe dece. Svoju porodicu smatrali su kompletnom, ali sve se to promenilo 10. avgusta kada je Danet rodila trojke, ali priča je malo komplikovanija.

Jedan dan, Danet se zaputila u bolnicu zbog boli koju je osetila u želucu. Mislila je da boluje od bubrežnog kamenca jer je od njih bolovala i pre pa je zaključila da je dobro prepoznala simptome. No kada je stigla u bolnicu, dočekao ju je veliki šok. Saznala je da nema bubrežni kamenac, već da je u 34. nedelju trudnoće te da se nalazi - usred porođaja.

“Jako je retko da su trojke začete prirodnim putem, a još je ređe da ste u 34. nedelji trudnoće s njima i to uopšte ne znate. Niko nije mogao verovati. Otišla sam u bolnicu misleći da ću imati operaciju bubrežnog kamenca, a završila s carskim rezom i trojkama”, ispričala je Danet.

Trojke Blaze, Gipsy i Niki rodile su se potpuno zdrave te je svaka težila 1,8 kilograma. Ostatak porodice takođe je bio u šoku kada su saznali za rođenje trojki, ali vest je najbolje prihvatio njihov 10-godišnji sin, Roni, koji nije mogao biti srećniji zbog novih članova u njihovoj porodici. Roni veruje da se sve ovo dogodilo zbog njegove želje. “Jednu noć video sam zvezdu padalicu pa sam zaželio malog brata za sebe i dve male sestre za svoju mlađu sestru. Znao sam da će ovaj dan jednom doći”, rekao je Roni.

Ali Danet i Ostin najviše su se bojali finasijskih problema koji sigurno dolaze s iznenadnim rođenjem troje dece, ali njihova lokalna zajednica pomogla im je u svemu. Ostali su oduševljeni s količinom dobrote koju su im uputili njihovi sugrađani.

"Neverovatno je kako se mali grad složio i pomogao u stvarima koje uopšte nisu bile očekivane", rekla je Danet.

(Espreso.co.rs/Your Tango)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.